0

arada bakıyorum ama kaliteli program iyi yarışanlar var

0

yurt dışında formatlarını asla izlemedim ama şunu eminimki burdaki formatıyla hiçbir ilgisi yoktur. zaten programın senaryosu kaos kavga ve kargaşadan ibaret buna göre düzenlenmiş. canım ülkem türkiyemizde ne yazıkki kaos ve kavgadan beslenen bir yapıya sahip bana göre. o yüzden türkiyede tutulan bir format oldu ve devam edeceğine inanıyorum. ve inanınki yarışmacı murattan daha beter daha rezil bir yarışmacı olmadan yarışmadaki durumu kötüleşse bile elenmicek. yaptığı saçma hareketleri gördükçe saygı sınırını aştığı hareketleri gördükçe cidden komikliğine değilde sinirden gülebiliyorum. böyle insanlar her zaman tutulacak. kültür seviyesi düşük insanlar her zaman sevilecek . ha belki gerçek anlamda bir başarısı vardır yemek konusunda ama yeteneklerini insanlar saçma sapan yetenekleriyle birleştirip önümüze sunmasın. zaten şeflerdeki egodan hiç bahsetmiyorum. böyle anlam veremiyorum tamam şefsin ağırlığını koyda bu kadar abatıp şov yapmalarındaki amaç ne ha pardon diğer türlüsünde izlenmezdi:)

0

reyting amacıyla kendilerini rezil eden insan topluluklarından oluşan bir yarışma programı. güzel güzel yemeklerini yapsalar biz de bilgilensek bir kaç şey öğrensek izleyeceğim ama ne zaman reklamlarını görsem hep kavga hep bir bağışık. saçmalıktan ibaret sadece.

0

yurt dışı formatını da inceleme fırsatım olmuştu. gerçekten türkiye 'deki yakın kalitede. acun bu işi biliyor hemşehrim.

0

ben çok komik buluyorum özellikle oradaki murat’ı hiç sevmiyorum çok saçma sapan hareketleri oluyor o yüzden sevemedim ben evet gayet iyi gayet başarılılar ama katılan insanların seviye düşüklüğü programın kalitesini düşürüyor

0

yarışmacılardan murat bey sayesinde izlemekten nefret ettiğim yarışma bir insan bu kadar mı itici olabilir ya onun yüzünden izlemiyorum ve herhangi bir değerlendirme yapamıyorum.