0

bu adamın bana göre halk içinde bile yer almaması gerekiyor bırakın survivorı, bir hücreye ömür boyu hapis edilmesi gerekiyor. ruhsal problemleri olduğunu ap açık hepimiz görüyoruz ben anlamıyorum böyle adamları nasılsın oluyor da insanların önüne çıkarıyorlar merak ediyorum. tv8 gibi çok izlenen bir kanalda önce yemekteyiz programına çıktı daha adam programda ben manyağım diyordu adeta yetmedi kovuldu programdan siz tutupta bir daha ekran önüne aldınız daha ilk günden belliydi bu adamda arıza olduğu sosyal medya da insanlar bu adam ruh hastası mı yoksa oynuyor mu diye ikilemde kalırken siz saatlerce aynı ortamda nasıl fark etmezsiniz bu durumu, böyle bir şeyi ya ? şimdi de utanmadan survivora mı alacaklarmış pes vallaha pes

0

acun ilıcalı'nın öyle bir psikopatı yarışmasına alacağını düşünmüyorum. zaten master şef' tende elendi, kovuldu.. yeterince reyting yaptı çok fazla çirkinleşmesine izin verildi. acun onu bir daha da yanına almamalıdır bence. ondan daha çok hak edecek insanlar yarışmaya alınmalıdır. zaten cezaevinde sanırım şu anda, papağanı öldürdüğü için. akıl hastanesine yatırılması gerekiyor o adamın.

0

hayır olamaz survivor sanıldığı gibi bir yarışma değil

0

masterchef murat kesinlikle profosyonel oyuncu. davranışları tamamen kurmaca bu yapıdaki insanlar her zaman haksız bir şekilde zirvede tutulur ve inanılmaz paralar kazanır. survivor 'a katılımı durumunda istenmeyen ama bir türlü elenemeyen bir yarışmacı haline gelecektir.