1

cay icmek harareti alir mi?

10 cevap
0

çay içmenin genellikle harareti aldığı söylenir . özellikle yazın çok sıcak olduğunda çay beni daha çok yakıyor açıkçası çayın yaz için hararet aldığını söyleyemem ancak kışın harareti alıyor içinizi ısıtıyor kendinize gelmenizi sağlıyor . gerçekten günümüze ve sizi iyi geliyor . yorgunluk zamanın da içilen çayda zevk veriyor ve hararetizi alıyor

0

cay kesinlikle harareti alır. çok sıcak havalarda soğuk içildiğinde rahatlatır fakat geçicidir, kısa bir zaman sonra tekrar istenir. sıcak içildiğinde çok rahatlatmaz ama uzun süre suya ihtiyaç duyulmaz.

0

çay içilirse harareti alır su içtikçe daha hararet artar

0

almaz sıcak bir şeyi içersen harretin artar

1

çayın harareti aldığını daha görmedim. ordaki çaydan kasıt akarsudan bahsetmiş ve akarsuyun genelde suyu soğuk olur sıcak havalarda serinlemek için sakin noktalarında yüzülebilir veya balıkta tutulabilir.

0

çay harareti almıyor evet daha çok hararet sağlıyor ama şöyle bir durum da söz konusu, uzun ve yorucu bir yoldan geldiğinizi düşünün, ya da alışveriş yaptınız fazlasıyla yoruldunuz , insanın aklına hemen çay koyayım da içelim geliyor. halbuki ter ile kaybettiği suyu, su ile ger almak en doğal yol iken , insan çay ile rahatlık gevşeklik hissediyor . bu durumda psikolojik büyük ihtimal fakat , ne kadar farklı bir durum olduğuna dikkat çekmek istiyorum hararet almayıp hararet sağladığı halde , toplum olarak çay içtiğimiz de hararetimizin gittiğini düşünüyoruz.

0

ben çay içtim de daha çok hararet basıyor o sözün nedeninin normal içilen çay olduğunu sanmıyorum.

0

beni nedense haralet basıyor hicde hararetimi almıyor zaten çay içen biri değilimdir

0

öyle bir söz dolaşıyor evet yaz mevsimin de içtiğimiz zaman bir rahatlama oluyor az da olsa.

0

o sözün doğrusu 'çay harareti alır'dır ve bu söz de içtiğimiz çaydan bahsedilmiyor, akarsu veya dere türü çay'dan bahsediliyor.