0

sabah kahvaltısı için değilde sabah ayilmak için güne zinde ve aktif başlamak için tabiki kahve tercihimdir . sabah elimi yüzünü yıkadıktan sonra direk mutfağa kahve için giderim . o içtiğim kahfeden sonra üzerime sinmiş uyku yorgunluk gidiyo gayet dinç oluyorum. dikkat duygusu daha da gelişiyo o yüzden sabah kahvesi vazgecilmezim.

0

ben sabah kahvaltısında daha çok tabii ki en sevdiğim çayı tercih ederim çünkü sabah kahvaltısında olmazsa olmazım olan çay olmazsa kahvaltıda olmaz diyorum kahvaltının tadı bence çayla çıkar kahve ise genellikle kşam içilen bir içecektir çünkü sabah kahvaltısında kahvenin hiç güzel gideceğini zannetmiyorum ben bir çay tiryakisi olarak her zaman kahvaltıda çayı tercih ederim genellikle kahvaltıda 34 çay içmeden o sofradan kalkamam

1

ben çay tiryakisi olduğum için çay içmeyi tercih ederim. ama kimisi de kahve içmeden ayılamaz ve uykusunu açamaz. kişiden kişiye değişen bir durum.

0

bence çay hem cay uyku açıyor bn çayı çok severim

0

ben genelde sabahları aç karnına espresso içiyorum böyle yapmazsam uyanamıyorum çünkü daha sonra kahvaltı sırasında da çay içiyorum.