0

yaşadım pişman değilim 3 güzel yıl geçirdik bir defa buluştuk o antalya da ben ankaradaydım ama çok sevimliydi

1

masafe olan ilişkilerin saglıklı oldugunu düşünüyorum. buluşup görüşme sansını olmayan bir ilişkide ne kadar güven olabilir? sonuc olarak hiç görmediğiniz ve ne yaptıgını bilmediğiniz birisinin sizi aldatıp,aldatmadıgını asla bilemezsiniz. güven sorunu olur ve güven sorunu olan bir ilişki yaşanacak bir ilişki türü diğildir. özlediğin zaman buluşma sansın olmadıgı için bu stres yapacak ve bu yüzden kavgalar baslayacak. saglıklı mutlu bir ilişki kurmak ne yazık ki uzak mesafeli insanlarla yapılcak olan bir sey diğildir. tamam dokunmasan sevmek güzeldir derler, fakat ben bu düsüncenin de dogru bir karar oldugunu düşünmüyorum.

0

daha önce yaşamadım.ama şuan yaşamaktayım.üniversite hayatım boyunca yan yana bir birliktelik geçirdiğim insanla şuan mesafeli bir ilişki yürütmekteyim. hayatıma o kişi girmeden önce bu soru bana sorulmuş olsa cevabım kesinlikle hayır olurdu.ama büyük konuşmamak gerekiyor işte.şuan ayrı olmamız gereken yaklaşık 1 senemiz daha var.ama mesafeler kesinlikle aşka engel değil.mesafe özlem doğurur.özlem ise sevgiyi güçlendirir.mesafeler aşıldığı vakit işte o ilişkinin temeli sağlamdır diyebilir insan gönül rahatlığı ile.mesafeli ilişki önerir miyim?evet öneririm.uzun soluklu,mutlu ve sağlam bir birliktelik için kesinlikle öneririm.

0

mesafeli ilişkiyi eşim askerlik dönemindeyken yaşadık evet

0

mesafeli ilişki yaşadın mı evet yaşadım şuan sevdiğin insan çok uzakta ve yaklaşık sekiz aydır görmüyorum bu aşkı bitiriyor mu hayır daha çok güçlendiriyor daha sağlamlaştırıyor diyebilirim

0

mesafeli ilişki diye bir kelime yok lugatım da,yaşamam,sevmem tarzım değil.