0

insanlar çıkarları icin herseyi yapabiliyorlar.malesef bu yakın uzak arkadaş farketmiyor çıkarını ön planda tutuyorlar kim yanarsa yansın misali ama ben asla yapamam vicdanim el vermez görüyorum ki çoğu gayet rahat oluyor.

0

bu söylediğinizi tüm insanlara tamamıyla mal etmek yanlış olur.ancak bir kısmı için haklısınız.gerçekten hemen hemen herkesin çevresinde çıkarcı olan birileri vardır.günümüz toplum yaşantısının insanları bu noktalara getirdiğini düşünüyorum ben.

0

çevreden genelde öyle gördükleri için öyle alışmışlar dır diye böyle olması gerekmez tabi ama çare kminizm oldugunu düşünüyorum. çünkü ihtiyaçları karşılanan bir insan çıkar ilişkisini düşünmez. malesef ki gelir dengesizliği ve çok fazla fakir insanın olmasından dolayı ortaya çıkmış olup insanların mutlu olmadığı bir sistemde yaşamanın gerektirdiği bir hal olmuş olup bunun çok acı birşey oldugunu söylemekten kendimi alamıyorum. umarım birgün kominizm tüm dünyada uygulanır ve tüm insanlar eşit para alır böylece herkez mutlu bir hayat yaşar. refah üst seviyeye gelmiş olur böylece

0

hep kendilerinin mutlu olmasını istedikleri için. bencil oldukları için. bakmayın hepimiz benciliz bu bir gelecek olur yada para veya insan olur. örneğin savaş olduğunda sadece sevdiklerinizi kurtarmaya çalışırsınız diğer insanları görmezden gelirsiniz. ve hepimiz böyleyiz. o yüzden diyeceğim hepimiz benciliz.