0

her iki mevsiminde kendine göre güzellikleri olmakla beraber ben yaz insanıyım yazın sıcaklığını ayrıca her yerin yeşil olması hareket kabiliyetinin artmış olması istediğiniz yere rahatlıkla gidip gelebiliyor olmanız kışın soğukluğundan uzak daha rahat olabilmeniz gibi etkenler yazı benim için daha güzel kılıyor. sıcaklığa karşı her zaman bir çare bulabilirsiniz yüzmek gibi klima gibi ama soğuk konusu gerçekten sıkıntılı o yüzden ben yaz insanıyım ve genel olarak yazın da psikolojim kışa göre daha iyi olur

0

yazın sana mıyım kış insanı mıyım ben gerçekten çok sevmiyorum aşırı derecede çok üşüdüğüm için sevmiyorum herhalde yani ben de üşüme çok oluyor o yüzden ne yaz dönemine yaz dönemi ve daha çok kul yakınım çünkü fazla bir terlemiyorum o yüzden yazı gerçekten çok seviyorum ama kış dediğim gibi kaşığı beni gerçekten çok korkutur çünkü dışarı çıktığım zaman olsun ama gerçekten çok aşırı derecede kaba giyinmekten hiç hoşlanmamama kış aylarında da kaba giyindiği giymek zorundayızben yazı insanıyım böyle ince kıyafetlerin içinde durmayı çok seviyorum yani gerçekten darlık başlıyor bana yüzden yaz insanıyım ben cıvıl cıvıl kıyafetler giymeyi çok seviyorum yaz mevsimi daha güzel benım için

0

yaz insanı olduğumu kesinlikle söyliyebilirim . bence hertürlü yaz insanyım. çünkü kışın çok çabuk hasta oluyorum soğuk algınlığı falan filan işte büyük zorluklar. soğuk algınlığından sonra biraz grip çok zorlu geçiyor. ama yazın tatile gittinmi ferhalıyorum. rahatlıyorum çok sakinleştiriyor beni. sizede tavsiye ederim tatile çıkın yaz insanı olmak güzeldir. herkes yazz inasnı olsun. insanlık güzeldir. herkes insan olsun.

0

yaptığım spordan dolayı yaz insanıyım.ayrıca okulların yaz ayında tatil olması beni yaz insanı yapma konusunda ileriye taşıyor.tek eksiği sıcak olması diyebiliriz.onun dışında ilkbahar da çok güzel bir aydır çoğu insanın sevdiği özellikler taşır.ne sıcaktır ne soğuk.her insanın hayal ettiği havayı taşır.

0

ben kış insanıyım. kış ayını çok ama çok severim. yaz beni bunaltıyor. kışın socak evimde huzurlar çayımı ve kahvemi içmek bana daha çok keyif veriyor. yağmurı ve karı izlemeyi seviyorum. heyecanla izliyorum. pencereden izlerim hep. kışı seviyorum böyle battaniyeye sokulup kitap okumayı kendimle uğraşmayı seviyorum. misafirlerim oluyor kışı çok seviyorum. kar fotolarına bayılıyorum.

0

yazı severim. kış hiç çekilmez hele bir de ağrıda olsanız

0

bu soruya ne yaz ne kış desem de kış tercihim benim.

0

usuyunce astalık oranımız artar tabıkı yaz ınsanıytız

0

ben bunun ikisinide pek sevmiyorum. kışın çok soguk oluyor üşüyorum tercih etmiyorum. yazın aşırı derece sıcak olduğu için rahatsız olduğum için tercih etmiyorum. en güzel mevsim ilkbahar ne sıcak ne soguk oluyor. güzel hava oluyor.

0

kışı seviyorum. tabi böyle havanın çok soğuk olduğu zamanlarda fazlaca üşümesek iyi olurdu ama olsun kış her şeye rağmen güzeldir :) hele bir de kar yağdığı zaman dışarı çıkıp kar topu savaşı yapmaya bayılırım.

0

ne yaz nede kış hiçbirine gelemem hafif serin olacak urfa adana antalya gibi sıcak olmayacak

0

antalyalı birisi olarak yaz insanıyım. antalya sınırlarından çıktığım anda bir üşüme titreme geliyor. kış aylarında arkadaşlarımı ziyaret için ankara ya gitmiştim. antalya da gece tişört ile dolaşırken gündüz vakti ankara ne kadar kalın giyinirsem giyineyim soğuktan dişlerimin bir birine vurduğunu hatırlıyorum. kış yaz hiç fark etmez şüphesi antalya türkiye'nin en güzel kentidir. not: yaz ayları kars erzurum gibi yayla bölgelerden antalya ya gelen arkadaş hayatlarının en güzel günlerini geçirir.

0

kıştan nefret ediyorum,yaz aylarını hâlâ şimdiden iple çekiyorum.

0

kış severim ama yaz da kış da o kadar tercih etmem en iyisi sonbahar ilkbahar.

0

kış ayında doğmama rağmen kesinlikle yaz insanıyım soğuktan nefret ederim

0

ben kış cocuqumu yazı sevmiyorum annem beni kışın doğurmuş yani şubat'ta :) onun için kişi severim yazla aram yoktur

0

kesinlikle kış insanıyım kışın kendimi daha iyi hissediyorum yazın sıcaklarda hiç rahat edemiyorum sürekli bir terleme hissi sürekli bunaltı hali bana göre değil.

0

baharların insanıyım ben,ilkbahar'ı severim,sonbahar'ı severim.