0

insanlar gerçekten seviyorsa böyle bir düşünce dahi oluşmaz zaten. ve insan sevdiğiyle birlikteyse zaten mutludur.

0

hayır değildir belki ile yaklaşmak gerekir o kişiye belki aradığı doğru kişi sensin belki onu hayata döndürecek mutlu edecek kişi sensin bunları düşünmek gerekir

1

bende çabuk sıkılırım, çok küçük şeylerden mutlu olabilirken, o küçük şeyler bazen beni mutsuz etmeye de yeter. ama sevdiğimle olduktan sonra mutlu olurum diye düşünüyorum. onun için ruhsal bozukluk olarak görmüyorum, aksine ruha iyi gelecek şeyin mutluluk ve sevgi olduğu kanaatindeyim. birbirini tamamladıktan sonra ruhlar iyileşir gider, sevgiye sahip çıkılmalı.

0

yaptığı saygı duyulacak biridir onu o hayattan kurtarmak istiyordum ayakta alkışlarım.

0

hayır değildir. çünkü sen onu dünyanın en eğlenceli hiç birşey'den sıkılmayan bir insan yaba bilirsin.

-1

herseyın bası saglık demısler saglıgı yerınde olmayan bırı ıle evlenmek evlılıgı kotu yonde etkıler.

0

evlilik düşünmek ruhsal bozukluk değildir. fakat her seyden mutsuz olan,negatif bir insan olmak ruhsal bir bozukluktur. bir psikoloğa gitmesi tavsiye edilir. evlenmeyi düşünen kişi içinde zor bir durumdur. evlilikte bayağı sıkıntı çekebilir.

0

seviyorsan ve onunla olmak sana iyi geliyorsa ruhsal bozukluk değildir. fakat senin de sevgin bitmiş ve artık onun bu tavırlarını kaldıramıyorsan bu bir alışganlık haline gelmiştir ilişki bile sayılmaz böyle bir durum da evlenmeyi düşünmek evet ruhsal bir bozukluğun belirtisidir.