0

ben kol saati takmayı çok seviyorum ve bunun gereksiz olduğunu sanmıyorum.

0

kol saati takmayı seven biri için hiçte gereksiz değildir diye düşünüyorum.

0

ben bunu bir alışkanlık ve hobi olarak görüyorum artık. böyle bir alışkanlığa sahip olmak güzel bir şey bence. evet artık cep telefonları her dakika yanımızda ondan bakabiliriz blablabla ama konu o değil bence. ayrıca gayet güzel ve şık bir aksesuar. gereklilik mevzusu değil bu bana göre yani. güzel bir alışkanlık, şık bir aksesuar ve seveni için çok çok değerli parçalar olabiliyor. benim öyle bir alışkanlığım yok ne yazık ki ama olsun isterdim.

0

gereksiz değildir. telefonu her an yanımızda taşıyamayacağımız durumlar da söz konusu olabilir ki oluyor da yani. toplantılar olsun birebir özel dersler olsun. ayrıca kol saati çok estetik duran mükemmel bir aksesuar. şahsen benim olmazsa olmazım.

0

gereksiz elbette ama insanlar bunu aksesuar olarak kullanmayı tercih ediyor sanırım.yoksa herkeste telefon var zaten ne diye tasınırkı saat.

0

bence gereksiz. zaten takanlar da genellikle aksesuar olarak kullanıyor artık

0

gereksiz değil ama kullanılmasa da olur şu dönemde. fakat aksesur olarak harika görünüyor.

0

ben spor giyindigim zaman saat takıyorum aksesuar niyetine kullanımı gereksiz değil fakat saate bakmak için kullanan olduğunu zannetmiyorum

0

bence de çok gereksiz. bize soru sorulduğunda saate bakmıyoruz direk telefona bakıyoruz. ne anlamı kaldı o zaman saat takmanın.

1

gereksiz olabilir ama şık duruyor aksesuar niyetine kullanılabilir kol saatleri artık. ben pek rahat edemediğim için kullanmıyorum çok sık ama başkasında gördüğüm zaman çok beğeniyorum tamamlayıcı bir parça oluyor çoğu zaman.