0

kişisine göre değişir. bence sağ kol sol kol farketmez. nasıl rahat ediyorsa insan.

0

yanı ben sol kola takıyorum zaten sag kola kakınca ters yonde gosterır

0

valla ben sola takılır diyebiliyorum fakat neden sağa takmayalım ki yani. belki kadın erkek değişiyordur, saçma ama belki işte...

0

sol kola takılır sadece solak insanlar için özel tasarlanan kurma aparatı saatin solunda olan saatler sağa takılabilir.

0

sağ kol ya da sol kol farketmez, ben sağ koluma takıyorum, ancak genelde sol kola takılıyor.

0

sag tarafımızdaki melegin görevi sevaplarımızı yazıyor sol tarafımızdaki melek günaharımızı yazıyor

0

kisiye gore degisir dileyen saga dileyen sol koluna takabilir calisma durumuna veya hangi kolunu kullaniyorsa oda etkili olur kisi icin bence

0

sağ koluma takıyorum daha pratik benim için kullanışlı

0

kol saatı günümüzde en çok kullandıgımız bır aksesuar türüdür ve oldugunca gunumuzde cok kullanırız erkekler kol saatlerını sol koluna takarlar ve oldukça zarıf bır goruntu kazandırır kadınlar ise kol saatlerını sağ koluna takarlar sol koluna hiçbir zaman takmazlar ve oldukça onlardada zarıf bır görüntü ortaya çıkar ve aksesuar kavramı günümüzde epey bi yaygındır ve çok kullanılır mesela erkekler bıleklık taktıgında sol tarafına takmalarını uygun gorulur ama kadınlar taktıgında ıse sağ koluna uygun görülür bu yöntemleri yapan günümüzde epey bi insan vardır ben saat takarken gerçekten sol koluma takıyorum önceden sağ koluma takıyordum artık sımdı bılgıdım ıcın sol koluma takmaya başladım ve oldukça pratik ve zarif bi görüntü var.

0

kol saati bayanlarda sağ tarafa takılır aslında ama ben genelde sol tarafa takiyorum cunku sürekli birseyler le ugrastigimiz icin zarar görmesi daha fazla

0

hangisine istersen ona takarsın. bunun özel bir kuralı yoktur. ama az kullandığına takmak daha mantıklıdır. sağ kolunu daha çok kullanıyorsan sola takarsın. ama solaksan saatini sağ koluna takarsın ki aktif kullandığın kolunu daha rahat kullanabilesin.

0

kol saati hem sola hem de sağ kola takılabilir.ben genellikle sol koluma takarım çünkü sağ elimi fazla kullanmam.evde yemek yaparken,yazı yazarken yani bir çok şey yaparken sürekli beni rahatsız ediyor o yüzden.genelde sol koluma takarım.

0

sol kola takılır genelde saglaklarda sola takar

0

erkekde sol bayanlarda sağ kola takılıyor. bu sorunun sorulması acayip

0

saat sağ kola mı yoksa sol kolamı takılır? konusu tamamen kişinin tercihine kalmıştır. ister sağa takar, isterse de sol kola takar. lakin, dünyada genel kabul görmüş saat takma kolu ise tamamen sol kol bilekliğidir. çok eskiden beri saat sol kola takılır. sol kola takılmasının elbette bir amacı var. sol kola niçin takılır? çünkü sol kol sağ kola göre daha zayıf kalmaktadır. zayıf olan sol kola saat takılması suretiyle güçlendirilir. işte sol kola saat takılmasının nedeni ya da amacı budur. ayrıca dünyada, saatlerin akrep, yelkovan, takvim, ve diğer saat ayarlarının yapılabilmesi için ayar kolu sağ elin rahat ulaşabileceği konumda saatlere monte edilmiştir. böylece saat ayarını sağ elimizle rahat bir şekilde ayarlayabiliriz. eğer saati sağ kolumuza takarsak, saat ayarını yapmamız güç olacaktır. hatta saatimizi kolunuzda çıkarmamız gerekecektir.

0

bu kişiden kişiye değişse de genel kanı saatin sol kola takılacağı yönündedir. ben de her zaman saati sol koluma takarak kullanırım.

0

bence saat bana göre sol kola takılır yani genelde öyle takılır

0

bence saat bana göre sol kola takılır yani genelde öyle takılır

0

bence saat bana göre sol kola takılır yani genelde öyle takılır

0

kol saati sol kola takılır ama sağa da takan var kişiye göre göreceli kendim olarak şahsım sola takarım şuanda saat 16.34 :)