0

kçükken evde ananemlerin düzzenli olarak takip ettikleri programlar olduğu için yeri geldiğinde bnimde de bakmak durmunda olduğum zamanlar olmuşlardı. açıkçası o yalarda tam olarak durmu kavrayamadığım için çalgı çengi eğlene bir harale gürele iinde geçen bu programların eğlenceli olduğunu düşündüpü anların da olduğunu itiraf etmeylimym buradan. :) fakat yaşıın ilerlemesi ile birlikte gelen bilinç hali ile birlikte aslıda bu tür progamların insanların zamanlarını öldürmek için oluşturummuş gibi olduğunu düşünmeye başladım. içerik olarak bir süre sonra bazı şeyler reyting e çok fazla dönmeye başlamış gibi gelmişt son anlarda. fakt esra erol a karşı ayrı bir sevgimin olduğunu da burdan söylemden edemeyeceğim .

0

izlememek mümkün mü? neredeyse her kanalda izdivaç programı vardı geçen senelere kadar. şükürki yasaklandı ve kurtulduk bu saçma programlardan.

0

türk tv kanallarını izleyipte izdivaç programına denk gelmemek mümkün mü kesinlikle kanallar arasında zaplarken bile ya tekrarına ya yeni bölümüne denk gelirim. esra erol, kısmetse olur, evleneceksen gel en fazla izlenen izdivaç programlarıdır.

1

ızledım ve sınır edıcı bı program gerceksı gelmıyo tavsıye etmıyorum

0

ananem hiç kaçırmazdı şimdi de başka format yapmışlar zaten fark etmiyor onun için. e bende onu ziyarete gidince sessiz kalıp ananemin televizyonu dinlemesine engel olmamak için izleiyordum. fakat tek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

1

esra erol flash tv deyken daha dedemle izliyorduk. dedem anneannen ölsün alicam buradan birini derdi. kendi öldü. allah rahmet eylesin.

2

hiç izlemedim, izlemem de.. dünyanın en gereksiz saçma sapan programları..