2

bu site uzerinden daha önce hiç ödeme alan oldu mu? olduysa ne kadar aldı

Ben sitede yeniyim gercekten azda olsa kazanmak mümkün mü paralar yatıyor mu?

9 cevap
0

sen bu soruyu sordugun gun ben odememi almistim. :d :d bu zamana kadsr sitrden bircok kez odeme talep ettim hep hesabima yatti. hem de hemen. yani yeni gelen arkadaslar odeme yapilmaz diye dusunmesinler bence. yani soyle bir durumda var, biz odemelerimizi alamasaydik buralarda olmazdi cogu kisi. yani bu kasar zamandir bu site ayakta kalmazdi odeme yapmasayfi. yeni gelenler o yuzden hic sikinti yapmasin, odemeler yapiliyor yani.

0

ben daha önce ödememi aldım. malum öğrencilik hali ilk çekebileceğim olan 25 tl yi doldurduğum gib hafta sonu harçlığımı çıkarmak için hemen çektim. bir iki gün içerisindede ödemem yapldı zatn. şüphesi olana rkadaşlar için söylüyorum, gönül rahatlığı ile sorularınızı cevaplayabilirsiniz ve sonrasıda da ödemenizi alacaksınızdır.

0

ben de ödememi aldım 2 defa bu yüzden kimsenin aklında soru işareti kalmasın burası üyeleriyle birlikte büyüyen ve de gün geçtikçe daha çok yükselen grafiği ile herkesin gözdesi olacak para kazanma bilgi kazanma bilgi dağıtma platformu olacaktır şunu kimse unutmasın ki sorumani için ödeme yapmıyor veya para vermiyor diyenler yorumlarını kendilerine saklasın çünkü burada kimsenin aklını karıştırmaya gerek yok bizleri nasıl emek verip yazıyorsa onlar da bize destek olup harçlığımızı çıkartma konusunda yardımcı oluyorlar.

1

bende ilk ödeme sınırına geldim, heyecanla bekliyordum ve talep ettim ödememi aldım. çok hızlılar gerçekten.

0

bugün odeme alan arkadaşlar sorular ile odeme aldıklarını, bu sitenin güvenilir olduğunu yazdılar. ben de 3 gündür yazıyorum inşallah biz de 25 lirayı aşıp bir an önce odeme alırız.

1

bugün ödeme alanlar ödeme aldıklarını yazdılar. ben iki kişinin kendi yazdığı sorulara denk geldim yani tam gaz devam.

1

evet aldılar dün ödeme talebini gönderen 3 kişi bugun paraları hesabına geçti.

1

bir kaç kişi 25 tl yi aştı ve aktarım için başvurdu diye biliyorum. bizde onlardan haber bekliyoruz.

0

site yeni. bir haftalık falan. bugün 3-4 kişi ödeme aldı