0

bir devlet halkının tamamını mutlu edemez. elbetteki pastadan daha büyük pay almak isteyenler olacak. devletten memnun olmayanlar olacaktır. bir ülke düşünün, çıkan bir karardan nasıl olur da tamamı mutlu olabilir ki. elbetteki çatlak sesler olacaktır. olmuyorsa zaten o ülkede diktatörlük vardır.

0

okadr çok degisik sifattan dusunceden insan vardir ki su dunya uzerinde ve ozelikle bizim ülkemizde ne yaparsan yap tam anlamiyla mutlu edemezsin herseyin daha fazlasini ister insanlar onu derler verisin bunu derler verirsin şunu derler verirsin ama mutlu olmamak icin hep bir bahaneleri vardir oyle insanlarin ama tabi en ufak seylerden cok mutlu olan insanlarimiz da var çok şükür

0

bir devletin tüm halkını mutlu etmesi pek mümkün değildir. yerinden memnun olan insanlar yerini korumak isteyecek, yerinden memnun olmayan insanlar ise daha iyi yerlere gelmek isteyecek. yaşam standardının altında olan insanlar, daha iyi iyi şartlar isteyecek . insanlar birbirlerinden oldukça farklıdır. kimin nerede ne istediği belli olmaz bu yüzden birinin iyiliği için yapılan bir şey , başka birinin iyiliği için olmayabilir , bu yüzden ;devlet tüm halkını memnun edemez.

0

asgari ücret rekor bir şekilde artarsa tüm türk insanı mutlu olur

0

üç insanı bile aynı anda mutlu edemezken seksen milyonu aynı anda mutlu etmeye çalışmak bana biraz ütopik geldi açıkcası.

0

hayır herkesi mutlu etmek tabii ki de mümkün olmaz ama en azından daha yaşanabilir bir hale gelmesi o ülkenin halkı için iyi olur diye düşünüyorum.

0

bence hepsini mutlu etmek çok zordur imkansizgibi

0

yanı bıraz zor gıbı ama kuba ülkesını ornek gostermek ısterım

0

tabikide böyle bir şey mümkün değildir. çünkü herkesin düşüncesi farklıdır.herkesi memnun etmek imkansızdır.