0

allah isterse hersey olur hersey allaha baglidir tabi boyle bisey yok oldukten aonra baska bi deneme gelmek gibi bisey uok gelseysi insanlar hale gecmiste yasardi hem 1 kisi oluyo 100 kisi doguyor boyle biaey olmasi imkaansiz munkun degil olsa zaten dunya boyle bi halde olmaz

0

bunu somut deneylerle araştırıp öğrenmemiz mümkün değildir. öğretilere baktığımızda ise bazı düşünce sistemleri reankarnasyonun olabileceğini dile getiriyor.dünyada bir hayatta yaşayamadıklarını tamamlamak için başka bir bedende gelen insanlar olduğu iddia ediliyor.

ancak islam dinine baktığımızda insanın dünyaya sadece bir kez insan olarak geleceği, ikinci bir hayatın mümkün olmadığı bildiriliyor.

ancak anne karnı gibi ne yaşadığımızı bilmediğimiz başka alemlerden ya da genlerimiz yoluyla atalarımızdan aldığımız bilgilerden dolayı bize ait olmayan hayatlardan hatırladıklarımız olabilir deniyor. mantıksız gelmiyor bana da. karışık bir konu sonuçta. elimizde olan hayatı en iyi şekilde yaşayalım yeter bence. :)

0

kesinlikle mümkün değildir. burdan ebedi hayata göç edicez hepimiz

0

hayır mümkün değildir. öldükten sonra dirileceğiz aman dünyada değil mahşer günü mahşerde dirileceğiz ve kendimiz olarak sonsuz bir hayata başlayacağız

0

bildiğime göre buna reenkarnasyon deniyordu. bence saçma bir şey mümkün olduğunu düşünmüyorum.