0

patates özellikle bizim ülkede çok tüketilir.kızartması ,etli patates yemeği, haşlanmış patates, patates salatası,fırında patates gibi.

0

patates benim de çok sevdiğim bir sebze. patates birçok şekilde yapılabilir mesela patates kızartması yapılabilir. başka patates yemeği yapılabilir, patates böreği yapılabilir, patates haşlaması yapılabilir, patates salatası yapılabilir özellikle de günlerde yapılıyor. genellikle çoğu şey de patates kullanıyoruz artık keklerde bile patates koyuyorlar gerçi ben pek tercih etmiyorum. genellikle patatesi ya kızartırım ya da böreğini yaparım veya haşlarım.

0

patates kızartması etli patates haslanmis patatesli börek salatası

0

patatesden pek çok yemek yapılabilmektedir.patates yemeği ki bu etli ve ya tavuklu yapılabilir, patates kızartması ,fırında patates köfte, patates haşlaması,patates salatası patatesden yapılabilecek yemeklere örnek olarak verilebilir.

0

kumpir oturma börek haslama türlü pure salata

0

yemekler deme istedin herhalde öyle anlayıp cevap veriyorum bu soruya ben ;
- patates kızartması
-patatesli sigara böreği
-patates dolması
-patates mücver
-patates kroket
-sulu patates köftesi aklıma gelenler.

1

patates kızartması, patates yemeği, fırında patates, kumpir, patates kroket, patates salatası, patates köftesi, patates mantısı, patates püresi, çökertme kebabı, patates dolması vs vs bir çok çeşidi var ve üretilebilir daha da.

0

patatesin özellikle kızartması harika olur.ama patatesin bir çok türü vardır.haşlaması,salatası vs vs.