0

sigaraya ilk basladıgım zaman babam yan odadayken kendi odamda sigara içmistim. icmemi istmiyordu.

0

aşık olmaktı. evet ilkkez yaşadığım bu duygu ruhumda bedenimde düşüncelerinde en en enleri yaşatan bir olgu oldu.

0

en yakın arkadaşımla türk hava kurumu’nun paraşüt kursuna gitmiştik. 1 hafta eğitim görüp sonrasında tek başımıza uçaktan atlamıştık. hayatımın en unutulmaz deneyimiydi.

0

bir gün evden dışarıya alkollü cıktım. yanımda arkadaslarımda vardı. alkolun etkisi ile bir cılgınlık yapmaya karar verdik. yoldan gecenlere ve etraftaıklere deli hastanesinden kacmış deli rolu yaptık. oldukca eglendik ve oldukca cılgın bir olay oldugunu söyleye bilirim.

0

benim şimdiye kadar yapmış olduğun en çılgın şey tarih öğretmenimin arabasına binip gezmek olmuştu gerçekten çılgınca bir şeydi ve bütün hocalara yapılıyor o tarih hocasına yapılmayan bir şeydi daha sonra bir hafta okuldan uzaklaştırılmıştım şuan sorarsanız pişman mıyım hayır hayatımda çok güzel bir anı olarak kaldı çok eğlenceliydi evet ozamanlar küçüktüm ve bunun farkında değildim ama şimdi düşününce çok gülüyorum ve gerçekten başkası yapsa tepkin belki farklı olurdu kendi gelme soruyorum çok o zaman ben hangi akılla nasıl yaptım ama yaptım ve arabasını alıp gezip geri getirmiştim anahtarını da öğretmenler odasındaki dolabı kırıp içinden almıştım ne büyük cesarete sahipmişim şuan uyuyor sadece küçük bir noktası bile yok

0

bir kere gondola bindim olecektim. bir daha da binmem.

1

matematik sozlusune girmemek için yangın alarmina basmamdi