0

ergenliğimde yaptığım en saçma şey sevdiğim kıza mektup yazıp arkadaşımla göndermemdir. kız sonunda beni yakaladı ve arkadaş olduk. ileriye gidemedik...

0

saçma saçma şarkılar dinlemektir ve herkese hava atmaktır askajajaj

0

gençliğinde yaptığın en saçma şey okulda ders işlerken ortalığı kaynatmak için ve kızların görmesini sağlamak için saçma sapan hareketler yapıyordu ve kızlarda gülüyordu ben de bunu akıllı bir şey zannediyordum ve bunun sayesinde notları hep düşük oluyor ve zor durumda kalıyordu gençliğinde en saçma yaptığım şey bu olabilir. ardından bu yaptıklarımı düşünüp yaptıklarımdan utanıyorum çok zor ve saçma bir durum.

0

ergenlik dönemi en saçma seylerden ama mecbur yasıyorsun sigaraya baslamıstım lanet olsun bırakamadım hâlâ.

0

facebookta foto beğen mesajı atmak takibe takip yazmak

0

ergenlik döneminde yapılan bir çok hata vardır. insanlar bu dönemde saglıklı kararlar alamazlar. istemsizce bambaşka kişiler olurlar. benimde bu dönemde yaptıgım çok fazla hata vardır. sadece benim diğil herkesin vardır. benim en büyük hatamı kısaca anlatayım size. ergenlik döneminde ailemin karsı cıktıgı arkadas ortamım vardı. bu arkadaslarım zararlı seyler kullanan kişilerdi. arkadaslarım dediğime bakmayın ben cok büyük abilerdi. oldukca sacma ama o zamanlar çok dogruydu. bu ortam da ergenlik aklı ile icilen maddeleri bende içmeye basladım. halk dilinde uyusturucu olarak bilinen bu maddelerden o ortamdaki arkadaslarımın zoru ile basladım. bir iki gün falan kullandıktan sonra çok sükürki ailem bunu fark etti. erken fark ettikleri için bagımlı olmadan bu ortamdan beni kurtardılar. ergenlik döneminde yasadıgım en büyük hatanın bu oldugunu düşünüyorum.

0

aslına bakılırsa ergenlik döneminde insan birden fazla saçma eylemler gerçekleştiriyor.benimkine gelecek olursak seçemiyorum bir türlü. sanırım evlilik fikrine kapılmak.daha kendim çocukken yaşça büyük kalıplara sığmaya çalışmak.evlenince evcilik oynamayı planlıyordum galiba.yoksa daha o yaşlarda ne düşünüyor olmalıyım da evlilik düşüneyim ki? birde aileme yerli yersiz çıkışlarım vardı.onları unutmamam gerek.onlar beni korumak için kendilerinden geçerken benim saçma sapan hayallerim vardı. düşündükçe utanıyorum kendimden. gerçekten insan aptallasa biliyor.

0

ay tripkolik dinlemek ergenken yaptığım en saçma şey bence.

0

şu an söyleyeceğimi her insan ergenliği sırasında yapmıştır. ben ergenken çok arabesk rap dinledim, başka şarkı bulamamış gibi.

0

sigara içmenin çok havalı bişey olduğunu düşünmek ve içmem çok saçmaydı .

0

biraz zor dönem ve inatçı olmamdır galiba.