0

en çılgınca şey burayı kullanmak henüz bir kazancım yok ama olacak inşallah daha yeniyim:))

0

en çılgını aylarca internette takılmak. bu tür siteler bana az da olsa bir şeyler kazandırıyor. ama nerdeyse tüm günümü de yiyor. bu yüzden fazla çılgınca bana göre..

0

canlı yayın açma uygulamalarında yayın açtım.hem yeni arkadaşlıklar kurdum hemde eğlenceli zamanlar geçirdim ve bu gibi sitelerden daha fazla para kazandım.aylık kazançlar sağladım.

0

yani en ilginci ben lise birdeyken telefon almak için para biriktirirdim. o zaman ahrçlıklarımız öyle aman aman verilmez. haftalığın 5 lira o zaman yani. daha ne zamandan bahsediyorum. 2005-2006 yılları. neyse ben para biriktireceğim ya. gider bimden uygun birşeyler bulur 5 paket alır gelirdim. okulda her gün tane yiyeceğim ama. ev yakın zaten. tutar yani o aldığım şeyler. abimde nasıl diyim. üşengeç biridir. neyse işte git bana birşey al diyecek biri yani. kendi gitmezdi, benim o okulda yerim diye aldığım şeylere göz dikerdi ( verilen 5 liradan 1 lirasını harcıyordum. o zamanlar bimin kekleri 20 kuruş. düşün) bende satıyorum der, bu sefer kekleri 30 kuruşa satardım. :d :d ee. üşengeç olursa bir insan böyle olur. :d :d buna çılgın demeyeyim de ilginç diyeyim. birde lise sonda sınıfın tembel öğrencileri olur ya mutlaka. sınıf içi verilen ödeveleri de bunlara para karşılığı yazardım. :d :d öyle para kazandığım şeylerde vardı yani.