0

yazın hava sıcak olduğundan iki parça genelde giyilir tişört altı kot birde sandalet tamam kış öylemi kazaklar montlar kalın çorap yada içlikler aşkıydı beğendi bazen eldiven botlar çizmeler hep üstüste sıcak olmak için giyilir

0

yaz aylari tabiki daha rahat giyinilir hemde istedigin tarzda istedigin kiyafetler ve ayakkabilar ayrica nice kiyafetlerde.kisin ise basina kadar kapatirsin sogukdan etkilenmemek icin kislik seyler giymeleri gerekir kisinin bu yuzden sikinti yani.

0

yaz ayları kış aylarına göre daha kolay giyinime sahiptir bunun sebebi ise kış aylarınında insanların hep kalın giyinme ihtiyacı olması. kışın gerçekten bizleri bu konuda zorlamaktadır. yine de insan kendini düşünmeli ve bu soğuk kış günlerinde kap kalın giyinmelidir.

0

kışın daha cok secenek var. cizmeler kabanlar kurkler giyilebilir hemde daha şık

0

tabikide yaz kiyafetleri daha kolay oluyar. kış kıyafetleri malum çok kalın üst üste giyyoruz usumeyelim diye yaz kiyafetler tercihimdir

0

kışın daha kolay giyinilir çünkü,kazak montuda üzerine çekiyorsun olup bitiyor.ama yazın kıyafet uydumu uymadımı bir sürü sıkıntı.yazın benim için kıyafet seçmek çok daha zor çünkü yazın giyebileceğin çok şey var hangisini giysem bilmem ne uğraşlı oluyor.en iyisi kışın pantolon,kazak ,mont tamam.

0

bence kışın daha kolay giyinilir. çünkü ne giyecek diye düşünmezsin. çünkü bir kişinin giyime bilmesi için ilk önce ne giyeceğim aşamasını geçmeniz lazim yoksa en aşağı 1 saatinizi alır. şimdi mutlaka başınıza gelmiştir. bir bayanı beklemek . benin başıma çok geldi çünkü de, şöyle bir kac olayı anlatayim ben size simdi yazik kiz arkadaşımın yanına gittim evlerinin önün de msj attım aşağı gel ben geldim.
biraz gezelim dedim. keşke demez olaydım. en aşağı sırf ben geldim diye 2 saat hazırlandı ve ben 3 saat bekledim aşağıda. şimdi diyeceksiniz nasil oldu o. ben onu da açıklayayım. 2 saat hazırlan ma sürdü ya daha sonra 1 saatin de 30 dk kapı da ki aynanın önün de daha sonra ki 30 dk da ayakkabı seçimin de gidiyor sonra geliyor hanım efendi. şimdi bu kadar bekledim ya ben, aradan aylar geçti yıllar geçti. sonra tabi yine bir gün kış ayın da yine böyle bir olay yasan di. ama bu sefer daha farklı oldu. şimdi bu kız geç geliyor ya bende ondan dolayı daha uzakta iken kıza msj attım ben geldim. aşağıya geldim. dedim.
neyse aradan 1 saat falan geçti ben kendi kendime diyorum işte kız 1 saat sonra falan ancak iner aşağıya dedim. neyse saniyeler geçmedi bi baktım kız arıyor. sonra dedim. hayırdır galiba gelmeyecek falan bu arada benim kızın yanına araba ile gitmem em aşağı yarim saati alacak. neyse kız arıyor ben açtım ne oldu falan dedi nerdesin. ben aşağı indim iki saat oldu seni arıyorum bulamadım. yoksa beni mi kandırdın. gelmediysen eğer bir daha gelme demesin mi. meğer kızın kışın hazırlanması 5 dk imiş. yine aynanın karşısın da 30 dk sonra ayakkabı da seçmek yok direk bot giyip çıkmış. yani kızın hazırlanması 40 falan sürmüş. şimdi bir an ne diyeceğimi şaşırdım. tamam bir sıkıntı oldu da dedim hemen geliyorum dedim. neyse ne yapacam diye düşüne düşüne varıncaya kadar da düşündüm. sonra kız geldi bin di arabaya çarşıya doğru gidiyoruz falan. daha kız bir şey demiyor anladim sinirli ama ben de sinirliyim gibi taklit ediyorum. neyse araba yi duruttum falan indik. bir cafe ye geçtik. derken kız patladı.
ne oldu şimdi anlat bakalim dedi. bende hemen sıkılamaya başladım işte ya sorma ya şuan yine hatırladım bak yine sinirlendim. dedim. neyse ben başladım işte arkadaşı bir kac kisi köşeye sıkıştırmış falan bana msj attı. ben de hemen yanına giymek zorun da kaldım. o esna da sana yazamadım ne yazık ki kusura bakma, ben varmasam çocuğu hırpalayacaklar mis allahtan gittim de çocuğu tinercilerin elinden aldım falan dedim. tabi hava kırk takla atlıyorum ben. o kadar çok yalan sıkıyorum ki kızla aram bozulmasın diye sormayın. neyse işte istersen arkadaşı arayayım. sen sor inanmazsan falan , dedim. bana ne ya senin pislik arkadaşların dan dedi. neyse dedim böyle dediğine göre yırttık demektir falan dedim kendi kendime, şimdi bi düşünün kız ne den çabuk hazırlanmıştır diye, gerçi siz yorulmayin ben diyeyim. kız üstüne bi mont almış tamam. ayakkabı da seçmek yok. direk çıkmış yani, şimdi sen gel bu kizlar kışın daha geç hazırlanır de bundan sonra hayatta demem.

0

yazın bana göre daha masraflı yaz insanı bunaltir . ve terletir , habire tişört, elbiseler değiştiriyorsun. ama ben kışın istediğim birşeyi giyerim ,montumun altına nede olsa gözükmez yani . ben zaten kışı seviyorum yaz sevmiyorum.

1

yazın giyinmek tabii ki en kolayı.. git kotu.. üstüne sıradan bir tişört.. oldu bitti..
yaz mevsimi masrafsız mevsimdir.. kış gibi değildir.. kışın yakacak parası.. botun eskidi bot parası kabandı, monttu, kazaktı.. sevmiyorum ben kışı..

0

ben kışın daha kolay giyiniyorum. kabanın altına giy herhangi bir kazak çık evden.nasıl olsa soğuktan üşümekten kabanı çıkarmak istemiyorum.ama yazın çeşit çeşit giyinmekte birbaşka.ben yazın giyinmeyi daha çok seviyorum.mevsimin enerjisi cıvıl cıvıl giyinmenin tadı daha bir başka.renklerin asaletini yaz mevsiminde göstermeyi her zaman sevmişimdir.

0

yazın daha kolay giyiliyor atlet derdi falan yok çorap falanda giymeyebilirsin kat kat giyinme derdi yok . kışın bir boğazlı kazak giysen saçlar darma duman oluyor üstüne mont falan insan daralıyor ama havalarda soğuk ne yapacaksın illaki giyinmek lazım :d

1

kışın daha kolay giyilir çünkü kaba giyiniyorsunuz.

1

yazın daha kolay giyiniliyor. iki parca veya tek parçada kombin tamamlanıyor. ama kışın oyle değil alteti kazağı yeleği ceketi pantolonu çorabı ohoo bir sürü şey var :)

2

yazın daha kolay giyilir kot t-shirt giy çık. ama kışın öyle mi o şal kazağa uyar mı, kazağa uysa kanama uyar mı ayakkabıyı kıyafete uydursan montuna, kabanına uymaz onlara uysa üstüne uymaz giyilecek parça çoğaldıkça uyum sağlamak zorlaşıyor malesef ki.

1

yazin daha kolay giyiniliyor. kisin kabaniydi, şalıydı, atkisiydi, eldivrniydi derken zaman geciyor