0

kışın beyaz kalın yünlü kazak giyilebilir sıcak tutar neden olmasın yaza özel bir renk değil beyaz bence

0

kisin beyaz girseniz sogukdan korunamassin .ama siyah 've renkli kiyafetler daha sicak ve etkili tutar.

0

kışın giyilenecek en güzel renkler koyu renklerdir. onun haricinde beyaz giyinmek gayet normaldir. sonuçta devir değişti beyaz da sıcak tutuyor sıcak da

0

kış aylarında beyaz renk giyilir neden gelmesin ki.kış aylarında beyaz renk giymek güzel kedi pantolon giymemeli aslında. pantolon giyersek hele ki beyaz pantolon çok iyi olmaz çünkü.

0

giyilebilir neden giyilmesin ki. beyaz yağmurluk yok mu? var. beyaz kazak mont çorap rengin mevsimi olmaz olmaması lazım.

0

kışın hava gerçekten yağmurlu olduğu için ben beyaz giymeyi tercih etmiyorum.. ama ne yalan söyleyim bazen de giyiyorum çünkü ben beyaz rengi çok seviyorum ama bence kışın beyaz renk giyilecek bir renk değil yani çok çabuk kirleniyor sonuçta tozlar havaya kalkıyor ,yağmur yağıyor, çamur olabiliyor. yani ondan dolayı tercih edilmemesi lazım yani beyaz renk zaten kışın insanlar ne giydiğini bile bilemiyor önem vermiyor çünkü gerçekten kışın hava çok soğuk olduğu için.

0

kışın genelde koyu renkler giyilir .beyaz renkler yazın giyilmeli.çünkü beyaz renkler güneş ışınlarını çekmez

1

kış aylarında isteyen beyaz renk giyer. ben sevmem, kışı yazı yok genelde beyaz renkte giyinmeyi sevmem. göz yorar kışın bir de beyazlık özellikle karlı havalarda diye bir de düşünüyorum.

0

güneş ışıklarını çekmediği için kışın beyaz tavsiye edilmez.