0

ikisini de severim. deniz ne kadar berrak temiz ve güzel kokuyorsa o kadar iyidir. öyle denize girerim yüzerim birkaç saat.. ama tercihim daha çok her deniz güzel olmadığı için havuzdur. onda da tabi klor, küçük tuvalet vs olduğu için pis ama işte..denizde de akıntı sıkıntısı var.

0

öncelikle temizlik ve hijyen bakımından karşılaştırmak lazım. havuzların çok sık aralıklarla temizlenmesi gerekir. çünkü havuza giren her kişi havuz için bir kirleticidir. ama deniz öyle değil. denizde bu tür bir risk daha azdır. bunum yanında havuzlar yüzrcek kişilerin yaşına göre uygun derinliklerde olması getekir. çünkü havuzda bir çok çocuk ölümüyle karşılaşabiliyoruz. bir de deniz doğanın kendisidir. denizdeki yüzme keyfini ve güneşlenme keyfini hiç bir havuzda bulamazsınız. sanırım deniz yine deniz.

0

denizde yüzmeyi tercih ederim.belli bir alanda sınırlı kalmak bunaltıyor beni. özgür olduğumu hissetmem gerek. uçsuz bucaksız maviliğe kendimi atmam gerek rahatlamam için.hijyen konusu olarakta mukayese edecek olursak ince düşünmek gerek.evet havuzlarda su hergün yenileniyor ama içi hergün deterjanlarla temizlenmiyor.denize gelecek olursak en başta doğal su, sınırları geniş.ama insanların neden oldukları kirlilik kaçınılmaz.

0

her zaman ilk olarak denizde yüzmeyi tercih ederim. daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

0

denizi tercih ediyorum havuz pek sağlıklı değil

0

deniz biraz zor oluyor.havuzu tercih ederdim.

0

deniz efsane ama yüzmeyi ilk örenler havuz

0

ikisinide tercih etmem çünkü ben yüzmekten korkuyorum suyu görünce başım dönüyor ama çok özeniyorum keşke ben de yüzebilsem eğer yüzseydim yüze bilseydim kesinlikle deniz tercih ederdim uçsuz bucaksız yüzebildiğim kadar gidebilmek istediğim kadar giderdim