1

sorumani ekibi ne gibi durumlarda kullanıcıları banlar? kullanıcı banlanınca ne olur?

Sormak istediğim asıl soru. Politika ihlali sebebiyle banlanırsam kazancımı alabilir miyim?

6 cevap
2

kopyala yapıştır, değer üretmeyen, otomatik çevrilmiş, telif haklarına tabi, cinsel medya ya da metin, terör propagandası, illegal bahis, çocuk istismarı ve benzeri türkiye cumhuriyeti sınırları içerisindeki kanunlara aykırı içerikler tespit edildiğinde kullanıcının kazanmış olduğu tutar geri alınır.

bazı durumlarda içerik yayından kaldırılabilir. bu durum kazanç geçmişine eksi bakiye olarak yansır.

bahsi geçen içerik türleri ile kazanç elde etmeye çalışan yazarlar önce uyarılır devam etmesi durumunda kalıcı ya da bir süreliğine sistemden uzaklaştırılır.

sistemden uzaklaştırılan yazarlar para çekim hak talebinde bulunamazlar.

kurallar bu şekilde. özetle ücret alamazlar çünkü haksız kazanç elde etmiş oluyorlar.

1

kopyala yapistir yapanlar ve imla konusunda devamli uyari alanlar banlanır ve tüm kazanclari verdikleri uğras bosuna gider allahtan kurallari bastan okudumda böyle şeyler yapmadım.

0

kopyala yapıştır ve kopya içerik yarattığınız zaman banlanırsınız. sitede belli bir konuşma düxeyi var. en ufak bir hakarette bulunursanız yine aynı şekilde ve son olarak sitede reklam yapmak yasak, bunu bile bile hala yapmaya devam ederseniz bunlar ban sebebidir.

0

kurallara uymayan kullanıcılar banlanır, mesela başka sitelerin reklamını yapmak, yazım ve imla kurallarına uymamak, copypaste içerik paylaşmak gibisinden kurallara uymayanlar banlarırlar

0

alican senin bu sitede tutunmana imkan yok, yaptıkların yapacaklarının teminatı

1

https://sorumani.com/kazanc/ sayfasinda açıkça belirtilmis kurallar.

kurallar çok basit. insan gibi güzel güzel cevap ve soru yazmamız temel kural.

ilgili sayfada yazdigina gore. hesap ihlali yaparsan odeme alamazsın. zaten uçuruluyorsun. dogal olarak para cekim talebi de yapamazsın.