0

sorumani ekibi burda ise kendilerinden cevap bekliyorum.

0

sorumani ekibinde ben bu soruyu sordum. kelime sınırının olmadıgını ve konu ile ilgili olarak cevap yazıldığı taktirde bir sorun olmadıgını söylemisti. evet bazıları çok gereksiz yazılar yaxıyor ve uzun olsun diye gereksiz yere bir kelimeyi haddinden fazla kullanıyor. fakat sorumani bu durumda cevapları silip kazancları geri alıyor diye biliyorum. merak etmeyin sorumani işini ve görevini yerine getiriyor.

1

bazı cevaplara bakıyorum ben de böyle destan yazmışlar ne yazmış okuyum diyorum aynı kelimeler milyon kez tekrarlanmış. ben bazen ben bazen ben bazen gibi bir paragraf yazmış ya da sanki böyle klavyenin öneri kelimelerine rastgele basıp uzun yazı yazmış gibi görünüyorlar ve bundan kazanç sağlıyorlar umarım bunlar tespit edilip yok edilir. çok can sıkıcı bir durum çünkü.

0

insan olsunlar birbirine laf armayı bıraksınlar, bazı insanlar gibi sırf para kazanacam diye birbiriyle oyun oynamasınlar.

0

zaten onlar kaçırsa bile abi illa ki farkeden bir yazar oluyor ve şikayet ediyorlae. yani şimdi kimseyi kandırmayalım burada herkes birbirini takipte. dikkat ediliyor yani bu konuya