0

eğitim ve öğretiim insanın doğduğu andan itibaren iç içe olduğu önemli bir sistemdir. öne aile sonra okul bu görevi üstleniyor. burda eğitim sisteminin kalitesi ve niteliği öğrencileri hayata hazırlamada başarıyı etkileyen önemli bşr faktördür. zaten toplumda sorunlar çıkıyorsa her zaman ilk hedef eğitimdir. bizler bile yçbirinde yanlış bir şey gördüğümüzde senin hocan kim? ya da bunu sana hangi hoca öğretti diye sormaz mıyız. tplumları toplum yapan eğitim sistemidir.

0

türkiyede eğitim ortada olduğu için fazla düşünce gerektirmeden kötü durumda olduğunu görmek mümkün. fikrimce eğitim bakanlığında bakan değil memur başına getirilmeli ki süreklilik arz etsin. 16 sene boyunca dikiş tutmaz mı ?

0

bence türkiye çapında ki eğitim sistemi çok yalnış. hiç bir şekilde eşit değiliz. meslek lisesi mezununa da aynı sınav veriyorlar. anadolu lisesinede aynı sınav veriyorlar. ezberci bir sistemiz. meslek lisesi mezunuyum matematik de hiç birşekil de temelim yok ve ben bu dersi görmüyorum en önemliside bu dersi gören insanlarla aynı yere konulup sınava tabir tutuluyorum.