0

bence mars hariç yok gibi çünkî dünyaya en çok benzeyen gezegendir nasa zaten su buldu herhalde marsta su olan yerde oksijende vardır mutlaka

0

bu konu hakkında birçok görüş var ama henüz bir gerçeklik payı yok bu sebeple bu konuda bir şey söylemek pek akıllıca olmaz kimine göre var kimine göre yok kimine göre vardı ama yok oldu benim fikrim ise vardır evren çok büyük ve geniş içerisinde sayısız gezegen barındırıyor ve bu gezegenlerin boş veya dolu olduğu net olmasa da o gezegenler boşuna yoktur büyük ihtimalle o gezegenlerin de bir sahibi vardır

0

dünya dışınada bir çok gezegen vardır. bu gezegenler elbette hiç bir faydası olmadıgı halde var olan gezegenler diğildir. dünyada canlılar nasıl yaşamam saglamaktaysa diğer gezegenlerde de elbette yaşam vardır. bu yaşam belki bizim için diğil hiç bilmediğimiz canlılar içindir. insan,hayvan,bitkiler haricinde belki bilinmeyen türde canlılar vardır. bu gezegenler bize olmasa bile onlara yaşam sunmaktadır. eger yaşam olmasaydı bu gezegenlerde olmazdı. bunu zamanla teknolojik olarak daha üşt düzeye cıktıgımzda ögrenmiş olacagız. ama ben kesinlikle bir yaşam oldugunu düşünüyorum.

0

yani bir ara marsa gidecek bir kafile vardı yaşamak için ne oldu onlara gerçekten merak ediyorum.bence tabiki vardır sonuçta insandan ibaret değil dünya.

0

ben kesinlikle diğer gezegenlerde hayat olduğunu düşünenlerdenim. bence dünya sadece insanlardan ibaret değil. 70 bin alem bulunduğu söyleniyor. yerin altındada üstündede kesinlikle hayat var.

0

gitmediğim için bilmiyorum . pek olduğunu düşünmüyorum doğrusu .