0

ben inanmıyorum eğer olsaydı nasıl biz başka gezegenlere gidip oraları keşfetmek ve farklı canlılar var mi diye merak ediyorsak onlarda merak edip bizi bulabilirlerdi yada havada anlam veremediğimiz canlılar olurdu ben şimdiye kadar farklı bir canlı indiğini duymadım ya haberlerden falan çok uzağım yada öyle canlılar çıkmadı ortaya .yani olsaydı şimdiye kadar hiç mi ortaya farklı canlılar gelmezdi dünyaya .uzaylılar falan meselesi var ama kimse görmedi ki olsaydı etrafta sürekli bilmediğimiz canlılar dolasidolasirdi ortalıkta.

0

evet başka gezegenlerde başka formlarda canlılar yaşıyor ve ben buna inanıyorum.ama bu gezegendeki canlılar bizden çok daha gelişmiş varlıklar ve bizi izliyorlar.bir anlam veremiyorlar dünyanın bu haline.sonu mutlak ölüm olan bu kısa ömürlü insanlar neyi paylaşamıyorlar böyle bu ne bitmez kavga diyorlardır.arada bir o üst formda varlıklardan birini aramıza gönderiyorlar işte iyi bir müzisyen veya bilim insanı olarak tanıtıyorlar işte bize.aciyorlar halimize ,geriliğimize,aç gözlülüğümüze.tez zamanda istila ederler inşallah dünyayı kökten kurtuluruz.

0

evet inanıyorum yanş okadar gezegen var daha içinde ne olduğu bilinmeyen yeni bulunan gezegenler elbet bulunuz illa birinde hayat vardıe

0

dünyanın oluşumu ile aynı süreçlerden geçmiş başka bir gezegen var ise üzerinde yaşayan insanlar da vardır. başka atmosferlerde evrimleşen başka canlılar da vardır.

0

kesinlikle inanıyorum.dünya yok olduğunda ise mars'a geçileceği planlanıyor.yani buradan anlayacağımız gibi marsta oksijen mevcuttur.

0

kainattaki canlılar sadece bizim bildiklerimizden ibaret değil elbette. allah , 18 bin alem yaratmış. diğer gezegenlerde insanlar yaşayamayabilir. ama bu, bizim bilmediğimiz başka varlıkların yaşamadığı anlamına gelmez.

0

her yaratılan şeyin bir amacı vardır. dünya dışında o kadar gezegeninde olmasında elbette bir neden vardır. biz insanlar için olmasa bile başka canlılar için yaşam vardır. eger bu gezegenlerde yaşam olmasaydı durduk yere var olmazlardı. belki hiç bilmediğimiz bazı canlılar vardır. bu canlılarda o gezegenlerde yasıyordur. veya orda yaşayan insanlar vardır. bunu bilim olarak henüz kesinlesmis bir bilgi olmadıgını söyleye bilirim. bunu bize zaman gösterecek.

0

diğer gezegenlerde yaşam olduğuna elbette inanıyorum. yaşam alanı sadece dünyadan ibaret değildir. şuan için kullandığımız teknolojiler yüzünden evrenin diğer kısımlarını daha dikkatli inceleyemediğimiz için yaşam var mı yok mu bilemiyoruz. zaten başka alanlarda yaşam olduğunu bulursa insanlar oraya gitmek için çaba harcayacaklar. sanki dünyayı az kirletmişiz gibi gidip birde yeni bulunan o yeri kirletmeye başlayacağız. en iyisi biz elimizdeki dünyanın kıymetini bilelim. kısacası çevremizi temiz tutalım.

0

inanıyorum koskoca evren sadece insanlar için kurulmuş olamaz