1

milli eğitim bakanımız mükemmelbir insan, eğitimin tam içinden gelmektedir. aslen konyalıdır, özel okulları ve eğitim kurumları vardır. aslında milli eğitim bakanı olması ülkemiz ve devletimiz açısından büyük bir şanstır.

0

ben çok sevindim gerçekten yeni milli eğitim bakanına.gerçekten çok daha çağdaş bir kişi ve öğrenciyi düşünen bir insan.özellikle de bir öğretmen en azından çünkü bir öğretmen gerçekten öğrencileri anlayabilir o yüzden bence birazcık şanslılar artık günümüzün nesli.en azından diğer milli eğitim bakanları gibi şunu yapacağız bunu yapacağız diye ümit vermiyor şu yapacağız dediğinde hemen gerçekleştiriyor. o yüzden gerçekten iyi bir insan diye düşünüyorum inşallah sürekli kalır görevinin başında. daha iyi bir eğitim sistemi oluşturur inşallah.

0

eğitim sisteminin suan için islediğini düşün öüyorum. çocukların gelecegi için daha iyi sartlar sununlması lazım. suan yeni milli eğitim bakanı bunu saglayacak diye sanmıyorum. bunun daha üşt mevkiler tarafından ele alınması gerekiyor.

0

umutluyum. işin ehli biri gibi duruyor. doğru kararlar verecektir.

0

farklı yeniliklere imza atacak gibi görünüyor

0

umutluydum. ama artık değilim.

0

yenilikçi ve gerekenleri yapacak birisi olduğunu düşünüyorum inşallah düzeltebilir

0

bir önceki milli eğitim bakanı’na göre daha heyecanlı olduğunu düşünüyorum.