0

hiç br havasnın yapmurlu ve sisil bir havanın verdiğiheyecan hisstettirdiği enerjik ruh ahlini başka bir yerde bulunduramaycğaını düşünüyorum bunu içinde bend e oyumu yğamurlu ve sisli havaladan yana kullanıyourum kesinlikle söylememmiz gerekiyro ki en iyisi böyle havla hava güeşli oldğuu zamanlarda insana bir yorgunluk geliyor güneş ışıüı insanın enerjisni emiyor gibi luyor ne bileyim iüzierme bir isteksizik geliyor benim dışarı çıkasım bile gelmeiyor ama havva biraz böyle karanlık tarzında sanki heran yağmur yaabilirmiş gibi olan zamanda bence en eğlencei naalrını sunuyr bizlere. belki biraz sisteki olaibilir ama onun fazlası da elbette ki biraz korkutucu oluyor benim içinde.

0

güneşli havayı çok severim.yağmurlu hava bana çok kasfetli geliyor daralıyorum.

1

favorim her zaman güneşli havadır. yağmurlu ve sisli havalar içimi karartmaktadır. oysa güneş aydınlatıyor, içimize ve bize ferahlık veriyor. yolumuzu şaşırmıyoruz, izimizi görüyoruz.

0

tabikide gunesli hava gez gez dur sisli yagmurlu havada birsey yapamazsn gunesli tercihimm denize piknik v.s gibi aktivite imkanin cok oyuzden gunesli havaa

0

kesinlikle güneşli havayı severim daha çok.. yaz mevsimi de bu yüzden seviyorum hep güneş hep sıcak ohh enn sevdiğim hava. başka türlü kapalı havalar içimi bayıyor ve moralimi bozuyor.. suratım düşüyor resmen etkiliyor beni de yani hava kapalı olunca..

0

güneşli havayı severim kendimi daha enerjik hissederim dışarda yürüyüş yaparım daha mutlu olurum yağmurlu havalarda genelde evde olurum

0

yağmurlu,bulutlu havaları hiç sevemedim.karanlıktan da pek hoşlanmam.içime bir kasvet çöküyor.sanki bir çok derdim varmış gibi bir hüzün çöküyor içime.güneşli havada kendimi iyi hissediyorum.iş yapmayı ,okumayı,müzik dinlemeyi daha çok seviyorum.beni aydınlık her zaman motive etmiştir.güneşli hava böyle bir enerji veriyor sanki ,insanın içine neşe doluyor.sanki ışık içinde bir şey filizlendiriyor gibi.

0

yağmurlu, bulutlu, sisli, kapalı havalar uykumu getirir ve psikolojimi olumsuz etkiler, mutsuz hissettirir. kesinlikle güneşli havaları tercih ederim, aşırı sıcak olmamak kaydıyla tabiki.

0

ben güneşli havayı birde yağmurlu havayı seviyorum güzel oluyor

0

güneşliyi de severim yağmurluyu da ama 2si birarada olursa cok güzel olur

0

güneşinde seviyorum ama kışın yağmur kar olmalıdır ama

0

genellikle açık havayı daha çok severim kapalı hava içimi karartıyor ve sevmiyorum soğuğu o yüzden açık havayı daha çok severim.

0

tabiki güneşli hava yağmurlu havayı sevmem cünku okulda beden oluyor

0

yağmurlu sisli hava hem daha güzel kokar hem daha romantik hemde daha sessiz sakin olur huzur verir insana bi de yanında sevdiğin insan varsa soğuk sarılmak için bahanedir

0

okulum uzaktı yürüyerek gidip geliyordum yağmur yağıyor hep ıslanırdım yağmuru sevmem o yüzden soğuk havayı severim ama karlı puslu hava da gezmesi bi hoş

0

ya ben sicagi sevmem daha cok sogugu severim buna bagli olarak da;yagmurlu sisli havayi severim,ozellikle uzun yolculuklarda surus acisindan zor olsa da gercekten bi o kadar da keyifli oluyor.

0

aynen senin gibi havaları sevmekteyim bremen ne biliyim insanı düşüncelere boğuyor sen gel ki sıcaklı havada birşey bekleme olmasın ilhamda olmaz valla ama sisli yağmurlu hava insanı derinden etkiler etkileyici bir his uyandırıyor goş

1

ben bahar havalarını daha çok seviyorum. yağmuru severim ama hava kapalı ve yağmurlu olunca içime bir hüzün, karamsarlık düşüyor. bu duyguyu da pek sevmiyorum.

0

önümüzdeki hafta açık lise sınavına girecek kimler var?