0

çlar saatin sesi beni yataktan aniden kaldırır. bir an gözümü açarım oflamaya başlarım. veya herhangi bir ses de hemen uyanırım müzik sesi olsun televizyon sesi olsun veya odaya biri girsin hemen uyanır abi haraketle kalkarım. özellikle görmüş olduğun etkilendiğim rüyaların beni yataktan kaldıracak kadar sarstığı olmuştur. hemen gözümü açar bir süre gezinir kendime gelmeye çalışırım.

0

bir anda calan bir kapı,aniden calan telefon,gördüğüm kötü rüyalar yüzünden aniden kalkmaktayım. bazen kedim oyun amacı ile yüzüme pati atarakta beni kaldırıyor. normalde kalktıgımda uyukumu alamadığım için sinirli olur uyanmama neden olan şeye öfke gösteririm. fakat beni uyandıran kedim oldugu zaman o kadar sakin oluyorumki anlatamam. ya yüzüme pati ile vura vura beni kaldırıyor, gözümü açtığımda boynunu eğip öyle bekliyor. geri gözümü kapatıp uyumaya calısıyorum, gene pati ile vurmaya baslıyor. kalk beni sev diye yapmadıgı kalmıyor. kalkıp alıyorum koynuma oksuyorum iyice. mutluluktan mırıldanıyor sonra gelip yastıgın basında uyuyor. bende kaldıgım yerden uyukuma devam ediyorum.

0

sevgilimin araması tabikide başka hiç bişey bana bunu yaptıramaz

-1

eskidem işe giderken çok erken kalkardım. çzellikle geç kaldığımı düşünrrek kalktıysam ani bir şekilde kalkardım. geç kalmış olabileceğim hissiyle. çok şükür artık daha geç gittiğim için böyle bir probleö sıkıntısı kalmadı. bir de ben saat kurmam, cep telefonu ayarlamam. kendim kalkarım.

0

kızım kaldırıyorr :) enne mama enne galk :)) hayatta ki en güzel uyanma şekli kesinlikle bu. :))