0

bazen bende çıkmak istiyorum böyle dünya turu yapmayı inşallah nasip olur

0

evet bana çok oluyor özellikle bunaldığım zamanlar alıp başımı gitmek istiyorum biraz uzaklaşmak ve kendime gelmek istiyorum. her şeyden uzak yalnız başıma veya yakın bir arkadaşımla gitmek gibi düşünceler geliyor aklıma. yani tabi bir süreliğine kafa dinlemek için düşündüğüm oluyor.

0

bana böyle bir istek aniden geliyor ve bir daha hiç gitmiyor. ama bir var ki yolculuğa çıkacak param yok.

1

şu anda kesinlikle ben uzun bir tatile çıkma ihtiyacı hissediyorum. aslında şu anda işsiz olduğum için yorulacak bir şey yapmıyorum sürekli evde oturuyorum ancak sürekli olarak aynı ortamda bulunmak ve evin içinde olmak da bir süre sonra insanı bunaltıyor ve sıkıyor. o yüzden keşke imkanım olsa yani maddi açıdan fırsatım olmuş olsaydı eğer en azından birkaç haftalığına daha önce hiç görmediğin bir yere sevdiğim bir insanla giderek kafamı dinlemek ve değişik aktiviteler yapmayı çok isterdim. şu anda çok fazla o ruh hali içerisindeyim. içimde her şeyden uzaklaşıp kaçıp gitme isteği var. ama maalesef ki hayatın kanunu bu şekilde paramız olduğu zaman çalışıyoruz ve zamanımız olmuyor zamanımız olduğu zamanda çalışmadığımız için paramız olmuyor ve yapmayı istediğimiz şeyleri maddiyattan dolayı yapamayacak durumda oluyoruz.

0

olmazmı hatta upuzun bir seyahat düşünürsün ama asla gidemezsin uzun değil ama bi kaç gün fırsat bulup gitsende kafandakilerde senin le geleceği için asla mutlu olamazsın o yüzden tatile çıkmadan önce kafandaki sorunları halletmek gerekir

0

kesinlikle katılıyorum bazen istanbul beni bunaltıyor

0

bende o cok oluyor boyle icim daralinca.