0

sabahın aydın olduğu için dir bence karsidakine azda olsa mutlu olması tebessumlukdur

0

yatağın sıva olup yükünü tatlı olduğu içindir çoğu zaman bence

0

genelde sıcak yataktan ve keyiften uyanıp banyoya gitmeye üşeniriz ilk başta bu da normaldir özellikle uykumuzu almadıysak çok daha zor olur bu

0

uyumak her zaman daha cazip gelmiştir bana, uyumasam bile yatmak..
zaten dünya ellerimizdeki telefonların içinde her iş buradan yürütülebiliyorken neden kalkalım ki, değil mi ?

0

yazık o kadar değil ama kışın çok zor sıcacık yatağı bırakıp kalkmak havada basık okuyor birazda ondan sanırım rahat geliyor . zaten ev hanimiysaniz kalktığınız gibi koşturmaca başlıyor özellikle çocuk varsa o yüzden fırsat bulunca yataktan çıkmamak en mantıklısı .

0

yani ben uykuyu çok sevdiğim için uyuduğum yerde şahsen kalkmak istemem ama artık alıştım zor da olsa alıştım. yani mesela benim oğlum hiç uyumuyor ben kalkmak istemiyorum mecbur o ağladığı için kalkıyorum yani insanlar uyumayı seviyor bence uyumak çok güzel bir şey ve özellikle bizim gibi hasret kalan insanlar uyumaya çok ihtiyacı var. ben ondan dolayı kalkmak istemiyorum. şahsene oğlum büyüdüğünde yatağı bir gireceğim bir daha da hiç uyuyamayacağım yani o derece çok özledim uykuyu beyefendiyi yatağa koyunca uyumuyor, ayağımda sağlayacağım, ya da mama vereceğim bu şekil uyuyor.. yatağa koyunca hemen kalkıyor. bu sefer de ben uyuyamıyorum yani.

0

şahsen ben sadece uyanınca değil genel olarak yattigim yerden pek kalkmak istemiyorum.
hayır isim yoksa neden kalkayim?
yatmak kadar güzel ne var ki?
niye yatmak varken oturayim da sırtımı, belimize agritayim?
bana mantıklı gelmiyor.
hadi beni inandirin yatmanin kötü bir şey olduğuna.