0

sonradan keşfettiğim bi ses sanatçısı.heyecan ve aktif zıplamalarıyla meşhur.severim kendisini.en beğendiğim de çukur müziklerinden.

0

bir çukur hayranı olarak tabiki en sevdiğim şarkısı bu hayatın heycanı meycanı yok :d bunu buraya yazarken bile içimden o ritim ile birlikte söylüyorum şarkıyı.

0

gazapizm sahne adıyla bilinen anıl acar, izmir'de rap müziğini icra ediyor, herkesin sadece heyecanı yok parçası ile tanıdığı gazapizm'in çok daha güzel parçaları var mesela korkma, korkuyorlar,mualla, yeraltı edebiyatı, sanki bir halkın bu parçaları bir dinleyin etkisinde altında kalacağınıza adım gibi eminim.ayrıca cem adrian ile birlikte düet attığı kalbim çukurda parçası da efsane, gazapizm bir ara norm ender ile arası bozuktu ve olaylar olduğuna dair iddialar vardı rap camiasında büyük bir gündem olmuştu bir ara.

0

anıl acardir gerçek adı en beğendiğim parçası heyecanı yoktur.

0

gercek adı anın alacar olan bir rap müzik sanatcıdır. çok basarılı ve yakından takip ettiğim bir sanatcıdır. ay yapımın cukur dizisi için seslendirdiği sarkılar vardır. cukur dizisi bu sarkıları kullanmaktadır. ilk basta gardiyan albümü ile adını duyurdu. suanda hayatın heyicanı yok, genclik günlerim,sevmedim söylediklerini,ölüler dirilerden calacak,ses getir gibi sarkılar ile lider koltugunu koruyor. oldukca güzel sesi olan bu sanatcı,beste yazmaktada bire bir basarıya sahiptir.

0

kendisi başarılı bir rap müzik sanatçısıdır bu aralar baya yükselişte sanırım benim en sevdiğim parçası sevmedim söyledikleri.

0

asıl adı anıl acar olan türk rap sanatçısıdır.son zamanlardaki meşhur heyecanı yok en güzel şarkısıdır bana göre.

0

gazapizm en sevdiğim şarkısı çukurdaki şarkısı bu hayatın heycanı meycanı yok bu şarkı çok hoşuma gidiyor.