0

sagopa kajmer rap müziğin en büyük saygı değer isimlerinden biri, yaptığı çalışmalarla adından çokça söz ettirip yüksek potansiyelde hayran kitlesine sahip oldu zamanla.kendisinin bir kez de olsa konserinde bulunmuştum, o gün kalpten gidicektim sagopa kajmer'in eski eşi kolera ile de güzel bir ikili olduğunu düşünüyorum hâlâ ama keşke ayrılmasaydılar yazık oldu cidden.sagopa kajmer sahne adıyla bilinen yunus özyavuz aslen samsun'ludur, en çok sevdiğim parçaları da şunlardır.

-ateşten gömlek, kendim için, kendime sarılır donarım, muamma, istakoz, kır kalbini ver elime (ceza ve tayfasına diss) ama en çok sevdiğim parçası kendime sarılır donarım.

0

türk rap müzisyeni, müzik yapımcısı ve dj dir kendileri. gerçek adı yunus özyavuz'dur. müziğe olan ilgisi nedeniyle ilk radyo'da djlik yaparak müzik hayatına giriş yapmıştır. en sevdiğim şarkısı ateşten gömlek.

0

gerçek adı yunus özyavuz diye hatırlıyorum . beğendiğim şarkılarından ilk olarak galiba ,ateşten gömlek ,baytar . dinlediğim çok şarkıları vardı ama bir zamanlar. sagopa kajmer meşhur rap sanatçısıdır.

0

gerçek adı yunus özyavuz dur.türk rap sanatçısıdır.baytar şarkısı en sevdiğim ve hala dinlediğim güzel bir şarkıdır.

0

sagopa kajmer türk rap sanatçılarından biridir. en sevdiğim şarkısı ; galiba isimli parçasıdır.