0

ilk olarak türkcesinin anlamını öğrenip kelimeleri doğru algılamak ve defalarca o kelimeyi asla söylememek söylersen olmaz mantığını kurup o anlamı duyunca direk ingilizcesini düşünjmek

2

bana kalırsa en doğru yöntem, o dilin konuşulduğu ülkelerden birine gitmek ve konuşarak öğrenmektir.

eğer imkan yoksa günlük belli bir sayıda kelime öğrenmek doğru bir yöntemdir. internette bununla ilgili uygulamalar var. her gün belli sayıda kelimeyi resimlerle gönderiyorlar ya da görmenizi sağlıyorlar. resimli olması da hafızaya kolay yerleşmesini sağlıyor.

1

sürekli tekrar yapmak, kelime ezberlemek, cümle kurmaya çalışmak. fiillerin formullerini ve kelimeleri post-it kağıtlara yazıp duvara ya da dolaba, çok sık görebileceğin yerlere yapıştır. sürekli göz önünde olunca tekrarlamış oluyorsun zaten.

1

ingilizce öğrenmek cidden çok kolay sadece mantığa uygun öğrenin yeterlidir daha fazla pratik ve daha fazla okuma işlemi yaparak daha fazla kelime darcığana yerleşir ve beyinde kalıcı olur.

1

ingilizce kelime öğrenmenin en kolay ve en basit yolu hergün 10 adet kelimeyi ezberlemezdir. bu kelimeleri yaz cebine koy ve günlük bak. hergün 10 kelime ayda 300 kelime eder.