0

eğer ikna ettiğiniz kişi partneriniz ise bence onu ikna etmek daha kolay olabilir enazindan çok inatçı bir kişiliğe sahip değilse . tabiki karşınızdaki kişi anlayışlı empati yeteneği kuvvetliyse eğer ikna etmeniz daha yüksek. konuşma biçimi üslup çok önemlidir . biriyle konuşurken ona ikna edeceğiniz hususta ayrıntılı bilgi verip güzelce açıklama yaparsanız ayrıca ona da hak verdiğiniz yerler olduğunu belirterek ortak bir yol bulma gibi önerilerde bulunursanız ikna edebileceğinizi düşünüyorum.

0

ikna etmenin birçok yolu var biride karşımızdakinin o şeye ihtiyacı olduğunu hissettirmek

0

ikna edici özelliğin en önemli unsuru beden dilidir.doğru ses tonlaması ve güler yüzlü bir ifade karşımızdakini ikna edebilmemize yardımcı olur.özellikle inanarak anlatmak gerekir hangi konuda ikna etmeye çalışıyorsak karşımızdaki kişiye.bu belki de kişiler de olabilir topluluk olabilir.

0

birini ikna etmenin en onemli yolu bir kere inandirici olmak ve ikna edecegimiz seye o kisiyi heveslendirmek ve inandirici konusmak. siz inaninki karsidaki inansin ikna olsun.

0

bir şey yaptırmak istiyorsanız bunu yararları ve zararlarıyla anlatmalısınız naz yapmak veya trip atmak yerine mantıklı ve makul sebepler sunmalısınız onun yararına olduğunu anlatmanız gerekiyor. kelimelerle de ilgili kelimelerinizi iğneleyici olarak değil destekleyici şekilde seçmelisiniz.

0

istedgi şeyi yaparak ikna edebilirz sevmedigi seyleri yapmayiz

0

tehtid edersen hemen ikna olabilir.

0

o kişinin suyuna giderek.eğer birini çok iyi tanıyorsanız ikna etmek çok kolaydır

0

gözlerinin içine bakarak istemek.