0

gattuso efsane milan kadrosunda oynamış efsane futbolcudur

0

gattusa milan takımının efsane sert defans oyuncusuydu . çok sinirli yapısı vardı . olaylara fazla tepki gösterirdi .
şuan kariyerine milanda teknik direktör olarak devam ediyor başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

0

gaddusu çok başarılı bir futbolcu olmak da birlikte milan takımında çok fazla göz önünde olman çok iyi topçularından biridir adeta bir efsane haline gelen datlusu milan'la birliktebir çok defa kupa kaldırmış topçudur şu an kendisi futbol kariyerinden vazgeçmeyip futbol antrenörlük yapmaktadır gaktusso bir çok nesilin örnek aldığı futbolcudur bir çok bahis sitesinde datlı sonu fotoğraflarımı hala görebilirizboyu bir 77 kilosu 75 80 civarıdırçim sahada giydiği numara genellikle sekizdir hırçın ve şiddetli oyun eşiyle dikkat çeker teknik yönden zayıftır ancak komşum gününden çok iyi olan kalk tusu oyundaki çoğu oyuncudan daha güçlüdür da ilk dakikacık ilk dakikalarca sana koşmaya devam eder profesyonel hayatımdaki şu ana kadar üç futbol takımında da görev almıştır italya milli takımında da oynamaktadır 2006'da şampiyonlığu ile pilav ve orta sahaya taşıyan oyuncudur ayrıca almanya'ya 2006'da ukrayna maçında maçın adamı seçilmiştiroyunsal karakteri karakteriztik özellikleri ise şunlardır sinirli ve çok az sinirlenen hakeme çok az itiraz etmesine rağmen kurallar dışı hareketlere fazla bulunmaz sempatik kişiliği ve dayanaklığı ile ön plandadır uzun saçı ve sakalı ile dikkat çeken futbolcu eşiyle ve kızı ile mutlu bir hayat yaşamaktadır

0

kendisi efsanevi bir futbolcudur.italyada seri a nın yıldızlarla dolu oluğu zamanlarda orta saha da oyanayan şimdilerde teknik direktörlük yapan gattuso bir balıkçının oğludur.çocukluğu fakirlik içinde geçmiştir.babasıyla balıkçılık yaptığı zamanlarında dışında futbola ilgisini geliştirdi ve milanla özdeşleşen ortadaysa oyuncusu zamanın en iyileri arkasındaydı.onu en iyilerin arasına koyan özellikleri kondisyonu hırsı mücadeleyi bırakmaması takımı için kazanmak için her şeyi yapabilecek potansiyelde olmasıdır.bu özellikler bir insanda olunca otomatikman sinir ve agresiflikte yapısına yerleşiyor.sert müdahaleleri gördüğü kartlar rakip futbolcularla kavgaları çoktur.ancak kaliteli futbolu herzman daha önde olmuştur.italya milli takımınında formasını çokça terletmiş milli takımla beraber bir çok başarılara beraber ilerlemiştir.futbol hayat ı sonlandordıktan biraz zaman sonra yardımcı antrenörlük yaptı ve daha sonralarda tekniksirektör olarak renklerime görnüledem bağlı olduğu milano takımı milan fc ye hocalık yapmıştır.akısa boylu hırçın ortaçağa gattuso.

0

eski futbolcu, ve şu anda teknik direktörlük yapan futbol adamıdır.

0

efsaneler bilir... gattuso futbolcudur. çok iyi orta sahadır. hırsı, azmi ve yenilgiyi kabullenmeme özelliği ile bilinen sert futbolcudur. gerçekten çok iyi bir savunma için gerekli olan orta saha oyuncusudur. baskı tuttuğunu koparan tek top yapan teknik direktörlerin vazgeçilmezi denilebilecek bir oyuncudur. milan'ın efsane dönemlerinde forma giyip adından futbolundan çok sertliğiyle bilinirdi. birçok kişi hala ona karşı çok sempatik duygular besliyor ki hala milan'ın başında. aynı zamanda italyan mafyası da. italyan kültürünü futbol sahasına çok iyi yansıtan oyuncudur.

0

gattuso, şimdilerde bir teknik direktör olmasına rağmen futbolculuk dönemiyle hatırlanır. çok hırçın takımı için elinden gelen herşeyi yapan, tam bir savaşçıdır. futbolu ve saha içi davranışları türkiyede galatasarayda oynayan felipe meloya çok benzer. bazen acımasız müdahaleler de yapardı. bu yüzden rakip takım futbolcuları ve taraftarları bu oyuncuyu çok sevmezdi.

0

benim bildiğim kadarıyla gattuso 2005te milan futbol takımında oynayan italyan bir sporcuydu. şimdi napar ne eder hiç bilmiyorum. zamanında iyi oyuncuydu ama bu gerçek.

0

italyan futbolcu milan takımında oynayan efsane bir futbolcudur

0

gattuso italiya liginde poynanyan cok basarili futbolcu olmusdur simdi ise antratroen luk yapiyor bu antrarnolu sayesinde gfazla para lar kazaniyor

0

italyali defans oyuncusu bir futbolcudur. eski futbol denince akla gelen isimlerden birtanesidirgattuso

0

gattuso milanlı eski futbolcu dur birde maldini var o ayrı :))

0

futbolcudur milan teknik direktörü olmuştur

0

italyalı ve italya milli takımında futbolcu

0

gattuso kimdir? gattuso italyan bir futbolcudur. gattuso futbolcu olarak çok agresif ve sert bir oyuncuydu. kazanma hırsı ise onu hep bizim oğlan yapan durumdu. gattuso saha içinde öylesine sert ve agresif oynuyordu ki karşısında futbolcu onunla bire bir kalmamak için kaçacak delik arıyordu. tam bir deliydi kendisi. bir maçta yanlış değişiklik yapıyor diye teknik direktörünün boğazını bile sıkmıştır. kariyeri boyunca onu hep milan formasıyla hatırlıyoruz. gattusonun ilginç ve sert olmasının bir diğer sebebi ise onun dayılarının italyanın en ünlü mafyaları arasında yer almasıydı. sicilya mafyası olarak adlandırılan bu çetenin liderleri olan dayıları gattusoya son derece düşkün olup ona her türlü şekilde arkasında ve yanında olduklarını her defasında dile getiriyordu. buda onu daha korkutucu ve çekinilecek bir oyuncu haline getiriyordu. özellikle hakemler maç yönetirken belkide bundan etkilenerek ona kart gösterirken veya onun aleyhine bir karar verirken 2 kez düşünüyordu. gattuso oyun anlamında sadece sert ve agresif değildi tabii. iyi bir oyun görüşüne sahipti. sahada basmadık yer bırakmazdı ve oyunun defansif tarafını kusursuza yakın oynardı. milanın efsane kadrolarının hep içinde yer alan gattuso italyan milli takımının da zaferlerinde hep ön planda olan isimler arasında yer alıyordu. milan ile arasında hep özel bir bağ olduğunu söyleyen gattuso futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra ise milan takımının teknik direktörü olmuştur. milanın yavaş yavaş toparlanma sürecine girmesinde büyük payı olan gattusou teknik direktörlük kariyerinde de aynı agresif ve sertliğini sergiliyor. kaybettikleri bir maçtan sonra takıma soyunma odasında azar kayıp, hemen maç sonrası idman koyan gattuso kimseye acıması olmadığını bir kez daha bizlere göstermiş oluyordu.

0

uygulama güzel ha bilgide ediniyoruz futbolcuymuş

0

üsten baktım futbolcu sanırım bu kişi hakkında hiçbir fikrim yok gardaş

0

milanın efsane kadrosunda bulunan cesur yürek lakaplı efsane futbolcu milanla şampiyonlar ligini kazanıp italya ile dünya kupasını kaldırmıştır

0

sjsldlpdjdldşd dkdldşdodld domddnd kfmd ofmfnf dkfmfnd dodnf dof fjdnd dkdmd fofn fdkmd dkdmd fıfmdld dkdmd fkf ffkdm ddokfşf glgşfm gşgçg gögögnggşvc dkc cmf fkf f kd fjkf fkf c kcbf fk fnd c fnkf. xmdmd. fkv g mcmc dkdmd f kd d dldlnff. fkf fjdnd fldm fkfdppfb fmflfnnr fkf fk dkdmd of fndonf fkf fjdnd kfmd fkv fldm f fldm t font fk fkslnt fkcnr fkdbnfmt ofmfnf fkjfnrlrj dnfpflodnf. dkfmfnd. fkf. fkf. fjdnd. mcmc f mc c mc c m cmc. ccmcn ffnnc fmmf öf. fgmmg gögmdlfm lfmfmf fmfmf fmfmnf gkfn lgrpnmfpnd ofm of f l fnfm cmvm lgmg glnx xxkmfnc fkfnnf mcncnc fmfmf cnm. cmc v vmv. vmv v vmv v mc c cncnc n cnc. mc nmc c cmc. c cmc c c. cmf cmc f cm c cmc c öf c cmf cnnc f cnc cncnc. cnc c cm c cmc c mc cncnc c mc. cmcmc cmmf fncnncnc c c. ddm c c dnfmkcnc cncmcmdnfmmc cm xxmmcncm cmclm mcmclc mcl lcn cmcöcmc clcm c. mmcnc cmcmc mcncnc c mcm mcm. km ö

0

ivan gennaro gattuso futbolculuğu ile bilinen bir a.c milan efsanevi oyuncusu olarak tarihe altın harflerle yazılmış bir isim, italya milli takım formasını da bir çok kez terletti ve italya'nın sevdiği sert futboluna en uygun orta saha oyuncularından en önemlisiydi.oynadığı yıllarda sakatlamaya yönelik sert hareketleriyle çok büyük tepki alan isim, saha içinde de rahat durmayarak rakip oyuncuları, hakemi ve rakip tribünler ile kavga ederdi ve bir çok futbol dünyasının içinde bulunanlara itici gelen bir isimdi.takımını ateşleyebilecek potansiyele sahipti her zaman, çok kolay da sarı kart görüyordu ayrıca.hatırlanacağı gibi gennaro gattuso unutulmaz şampiyonlar ligi final maçından biri olan istanbul atatürk olimpiyat stadyumunda oynanan liverpool-milan maçında sahada yer alarak bizlerin de yakından bildiği bir isimdi, finali kupayı kaybeden taraf olsalar da o sezonun ardından finale kalıp şampiyonlar ligi kupasını havaya kaldıran isimdi ayrıca ve milan'ın avrupa kupalarında ki son başarısında yer almıştı.2006 yılında oynanan dünya kupasında finale kadar yükselerek fransa'yı penaltılar sonucunda devirerek kupayı havaya kaldırmıştı, sahada ki rolü de çok büyük bir futbolcuydu.futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük macerasına başladı, milan'da göreve getirilen isim vasat bir performans sergiliyor maalesef.