0

gattuso'yu ben milanda tanıdım nasıl tanıdın derseniz anlatayım.
bir gün arkadaşlar ile oturuyorduk futboldan konuşuyorduk birisi dedi ki '' gattuso bir vurdu direği kırdı '' ben bunun üstüne aradım taradım bulamadım ama arkadaşım söyledi uydurmuş olma ihtimalini düşündüm sonra araştırmayı bıraktım çünkü öyle bir olay olmamış.

0

gattuso milan ve italya milli takımının efsane futbolcularındandır. italya milli takımı ve milanda birçok kupa kaldırmıştır. futbolculuk dönemlerinde agresif hareketleriyle bilinirdi

0

gattuso italya milli futbolcusudur. teknik direktörlükte yapmış. dört farklı futbol takımında görev almış.

0

gennaro ıvan gatusso italya mili futbol takımındada görev yapan ac pisa 1909 da teknik direktörlük yapan eski futbolcudur profosyonel hayatında şuana kadar 4 futbol takımında görev almıştır onlarda şu takımlardır:perugia,rangers f.c,salernitana calcio,a.c milan.italya milli takımındada oynamaktadır

0

gattuso eski futbolculardan başarılı 9 ocak 1978 italyan uyruklu futbolcudur. milli oyuncularda görev yapmış ve kupa ödülleri almıştır. suan da milli teknik direktör olarak görevine devam etmektedir.

0

newler bilmez oldların gözü yaşlı
gattuso gelmiş geçmiş en iyi oyuncular arasındadır italyada büyük takımlarda oynamış takımına kupalar kazandırmıştir frikikleriyle ünlü bir efsanedir

0

efsane milan kadrosunun hırçın orta saha oyuncusudur. gattuso milan'da italya ligi şampiyonluğu, şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamıştır ve italya milli takımıyla da 2006'da dünya kupası kazanmıştır.

0

gattuso milanın efsane futbolcusu idi bir zamanlar ve şimdi de teknik direktörlüğünü yapmaktadır. italya milli takımında 2006 dünya şampiyonluğu yaşamış 2 kez şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaşmıştır.

0

gattuso italyan efsanesidir. yanılmıyorsam milan teknik direktörüdür

0

milanin efsane futbolcusu ve tekbik direktörüdür. mücadele hirsi azmi ve tutkusu ile tüm dünya futbol otoritesi tarafindan begenilen bir futbol adamidir.

0

gattuso milanın efsane oyuncusudur şimdilerde takımının teknik direktörü olan ona cesur yürek lakabını takmıştır sevenleri taraftarlar tarafından tam bir savaşçı gözüyle bakılan gattuso takımı için adeta canını verir

0

zamanında milan futbol takımında orta saha mevkinde oynamış ve gayet başarılı bir futbol sergileyerek izleyenlerin gönlünde adeta taht kurmuş başarılı ve azimli bir futbolcudur. italya vatandaşı olup italya milli takımının da formasını da giymiştir . milan futbol kulübünden başka bir kulüpte forma giymeyerek taraftarların gönlünü bir kez daha fethetmiştir. gattuso kısaca futbolu takip eden herkesin tanıdığı ve herkesin sevdiği bir futbolcudur.

0

gattuso isminin hakkını vererek gaddar oynanayan eski milanlı futbolcu şuan ac milan takımının teknik direktörüdür. ofansif orta saha bölgesinde oynar her sezon ortalama üstünde sarı ve kırmızı kart görür boyu küçük olmasına rağmen hava topu hakimiyeti bir hayli fazladır.

0

gattuso ismini futbolseverlerin milan ile tanıdığını söylemek mümkündür. bu takımda göstermiş olduğu performansı ile dünyada bir marka haline gelen gattuso takımına kazandırdığı zaferlerde başrol oyuncularından biri olmuştur. müthiş bir oyun özelliği olması onun birçok kez kazandığı kupalar ile tanınmasını sağladı. şampiyonlar ligi'nde kazandığı kupalar ve ligde kazanmış olduğu kupalar ile de kariyerine anlam kazandırmış oldu. şu anda gattuso teknik direktör olarak görevini yerine getirmektedir.

0

gattuso italyan ekiplerinden milanın efsane futbolcularındandır.gatttuso italyalıdır.şuan teknik direktörlük yapmaktadır.

0

italyan eski orta saha oyuncusunun gennaro gattuso. milan'da yıllarca oynadı. italya ligi, şampiyonlar ligi kazandı. mücadeleci, ısıran, agresif bir oyuncuydu. şu anda milan'ın teknik direktörüdür.

0

gattuso geçmişinde futbolculuk yapmış ama şu an teknik direktörlük yapan adamdır. futbolculuğu döneminde defans oynayan ve çok sert bir yapısı ve oyun biçimi olan birisiydi. mimikleri bile sert olan bu kişi futbolda önüne gelene atar gider yapar ve sert giren biridir. teknik direktörlük dönemimde de futbol oynadığı takımı olan italya seri a'nın milan takımında görev almaktadır ve orda da sert yapısıyla dikkatleri üstünden alamayandır

0

italya milli takım oyuncusu yıllarca milan'da oynadı hırslı ve mücadeleci yapısı vardı güzel ve teknik bir savunma oyuncusuydu karakter olarak örnek alınacak bir oyuncu,eğer başarıya ulaşabilmek için hayatımızda gattuso gibi hırslı mücadeleci bir karakter ve insan olarak örnek alınabilir.

0

gennaro ıvan gattuso italya milli futbol takımında da görev yapan'da ac pisa 1909'da teknik direktörlük yapan eski bir futbolcudur.profesyonel hayatında şuana kadar dört futbol takımında görev almıştır. perugia,rangers, salernitana ve milan dır.
9 ocak 1978 yılında doğmuştur.

0

italya seri a milan futbol klübünde oynamış başarılı orta saha futbolcusudur. ağresif yapısıyla dikkat çekmiştir. ve enteresan top kesme özelliği vardı. kalecinin diktiği degaja röveşeta ile uzaklaştırma gibi. benim de mevkim orta saha olduğundan zamanında kendisini hem takip hemde taklit etmişliğimde bulunmaktadır. gelmiş geçmiş en çılgın ve agresif futbolcuların başında gelmektedir.