0

1 ay önce yazılmış yazı şuan belkide siteyi bırakmıştır ama şuan bi etkinlik var yılbaşı gecesine kadar olacak 1.000tl ödüllü dagıtım kademeli olacak ilk 10 kişi kazanc saglayacak bir yarışma herkese başarılar dilerim adaletli güzel yarışma olsun hile hurda ile kazanc iyi birşey degil hakkıyla kazanacak olan kişiler tebrikler şimdiden

1

dün başlayan bir yarışma var. sorunuz eskilerden kaldığından o günlere mahsus siz sormuşsunuz ama sorumani yılbaşı akşamına kadar sürecek 1000 lira büyük ödüllü yarışma başlattı. kazanan kişilere ödül olarak kademeli olarak para verilecek.
hak edenlerin kazanacağı yarışma olsun diliyorum.

0

dün akşam saatlerinde bir yarışma daha başladı ve şu an hala devam ediyor.yarışma 15 gün sürecek ve birinci olan kişiye 250 2.ye 200,ücüncüye ise 150lira ödül verilecek diğer ilk ona giren kişilere ise ellişer lira para verilecek, bana göre çok yüksek bir miktarda paralar dağıtıyor sorumani ancak bu seferki yarışma bayağı uzun sürüyor.

0

yeni bir yarışma düzenlendi. ve yarışmada kendim için söylüyorum. çok başarılı bir yarışma geçirdim ve yarışmayı 2. olarak bitirdim. bence yeni yarışmalar düzenlenmelidir. yarışmalar olunca site daha bir aktif hale geliyor diyebilirim. ben bile çalıştığım halde gece uyumadım. ve yarışma için elimden geleni yaptım. çünkü paraya ihtiyacım olduğu için buradayım. genel olarak her zaman aktif kalmaya çalışan üyelerden biriyim.

0

umarım düzenlenir takipteyiz.tek tek cevap yazarak çok fazla para kazanılmıyor maalesef.

0

bilmem sitede yeniyim o yüzden bu konuda bir şey diyemicem