0

şu anki yarışma gerçekten çok büyük ödüllü bir yarışma ancak bana göre yarışma süresi gerçekten çok uzun bir süre burada çalışan arkadaşlarımız'da var ben de o kişilerden biriyim. şu an gece vardiyasındayım. işe gece gideceğim için biraz soru cevaplayıp öyle gitmek istiyorum. ancak gündüz vardiyasına geçişte herkes beni geçebilir diye düşünüyorum. çünkü gündüz vardiyasında gerçekten çok vaktim olmuyor.bu siteye girmeye her neyse yarışmadaki herkese başarılar dilerim.

1

bu yarışma başladığında ben sitede hala acemi olduğum için bir ödül kazanamadım. ancak ondan sonraki yarışmada 2. olduğu ve bakiyem hesabıma yansıdı bu yüzden sorumani ekibine teşekkürler.

0

herkes olabilir fark etmez hepsi hepsi adana merkez patliyor

1

ben x lı şekilde bir yarışma olacağını düşünüyorum. kazançlarımız sorulan sorulara verilecek cevaplar sonucunda artacaktır katlanarak diye.. düşüncem bu.. böylece şu an soruların yüzlerine bakmayan kişilerde cevap vermeye başlayacaklardır. umarım verilecek cevaplarda gerçekten araştırılıp verilir. içi boş sıradan cümleler olmaz diyorum.. şimdiden herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum arkadaşlar.