0

yakışıklı olmak doğuştandır. karizma ise başka bir şeydir. bazı insanlar yakışıklı olmasa da karizmatik ve çekici olabilirler. yanı bu durumlar göreceli kavramlardır. siz kime göre yakışıklı yada karizmatik olacaksınız ve o kişinin yakışıklı ve karizmatiklik anlayışı nedir. bunu bilmek gerek ki ona göre bir tavır alabilsesiniz. bence en doğrusu kendiniz olup temiz ve güzel giyinin olsun bitsin. en güzel şey karakterli ve kibar olmak bana göre.

0

ilk görünüm çok önemlidir.onun içinde saçlar ve giyinmen çok önemli dik yürü kibar ol kendine güven diksiyonuna dikkat et. sakin ve yavaş konuş.

0

kırışık kırışık kıyafetlerin insanlar üzerinde bıraktığı etki ile üçülenmiş jilet gibi kıyafetlerini insanlar üzerinde bıraktığı etkiler elbetteki bir değil basitmiş gibi görünen bu tavsiye sizi özensiz birinden kendinden emin bir kişiye dönüştürebilir takım elbise pantolon ceket ve diğer giysileriniz için bir terzi bulmak ve sizi özel dikim kıyafetleri giymek sizi gösterişli ve zarif gösterecektir tabii ki her şeyin özel olarak dikilmesine gerek yok ileride aldığınız kıyafetlerin içinize sindi mi yanilerin üzerinde oynamalar yapsanız hiç fena olmaz eğer simon bedenseniz ve hayatınız boyunca büyük kıyafetler giymeyi denediyseniz belki bu konuda da değişiklik yapmak iyi gelecektir bol gelen kıyafetlerini tercih etmek yerine kendi bedeninizi uygun giyinmek sizin olduğunuzdan zayıf ve dinamik gösterecektir belki büyük gelen kıyafetleriniz için iki numaralı tavsiyeyi tekrar g aldığınız kıyafetlerin içinize sindi mi yanilerin üzerinde oynamalar yapsanız hiç fena olmaz eğer simon bedenseniz ve hayatınız boyunca büyük kıyafetler giymeyi denediyseniz belki bu konudada değişiklik yapmak iyi gelecektir bol gelen kıyafetlerini tercih etmek yerine kendi bedeninize uygun giyinmek sizin olduğunuzdan zayıf ve dinamik gösterecektir belki büyük gelen kıyafetleriniz için daha iyi bilgi verebilen arkadaşlar olur. bunu söylerken tabii ki daracık pantolonları kastetmiyorum fakat günlük hayatınızda daha bol paça pantolon tercih ediyorsanız bu sitili değiştirmek ve daha dar pantalon parçaları pantolonları tercih etmek sizi olduğunuzdan daha genç ve karizmatik gösterecektir bir kod pantolonu ne kadar değiştirebilir kidi deyip aşağı alma insanları sizdeki değişimi fark etmeleri çok uzun sürmeyecektir lütfen artık her şeyi ile beyaz çorap giymeyi bırakın hangi ayakkabı ile hangi 1000 çorabın geleceğini bilmek ve buna göre giyinmek emin olun size ve çevrenizdekilere sandığınızdan daha iyisi edecektir dost düşman demeden insanların çoğu zaman size dikkat ettikleri ilk şey ayakkabılarınızdır bu bir gerçek onlara iyi baktığınız takdirde çevrenizde iyi de iyi bir etki bırakırsanız ayakkabınız için cilayı günümüzde neredeyse her yerde bulabilirsiniz buda gün görünümünüzü iyileştirmek için basit ama etkili bir yoldur tırnaklarınızı kesin elbetteki çoğunuz tırnaklarını kesiyor fakat önemli bir iş görüşmesi veya randevudan önce de bunu yaptığınızda onları ter temiz ve bakımlı görünmesi kendinize olan güveniniz de artıracaktır unutmayın eller bir kadının en çok en en çok önem verdiği unsurlardan biridir düzenli olarak saçınızı kestirebilirsiniz mesela saç kesimi yaptırmak kendini daha iyisi etmenizi sağlayacak bir yöntemdir çünkü değişiklikler olacaktır hayatınızda düşünseniz aynaya bakıyorsunuz beni karşında bak bambaşka bir siz her insan kendine yakışacak tarzı bilir zaten yılda 1.02 defa kestirmek yerine bu düzenli olarak uygulamayı hedeflemelisinz bence tuhaf kılları çekmekten korkmayın garip yerlerde oluşan tüylerin öyle çok erkek için sorun haline gelebiliyor sen beni dinl

0

bakımlı olun,herzaman özenli giyinin,özenden kastım temiz,kombinli ve ütülü kıtafetler ,karizma olmak içinse saygılı,özgüvenli olmanız yeter.

0

bence yakışıklılık ve karizmatiklik görecelidir.
ben şimdi size şunu şunu yapın derim bir başkası benim bu söylediklerimden hoşlanmayabilir.
temiz olmaya ve bakımlı olmaya özen gösterin.
özellikle diş ve tırnak temizliği benim için aşırı önemlidir.

1

bence kasları almalılar , yüzüne bakım yapılmalı , saçlar ve sakallar düzenli kesilmelidir :) ben öyle yapıyorum