0

hayır bayanlar kendilerine güzel görünmek için makyaj da yapabilirler vaya farklı nedenler ile karşı cins için de bunu yapabilirler. kadınlar neden başka bir kadın için makyaj yapsın ki önemli olan bakımlı olmak temiz görünmek hoş görünmektir bir kadın için. kadın bunu yaptığı zaman kendini iyi hisseder. daha iyi ve hoş göründüğünü hisseder. ben daha çok kendimi iyi hissettiğim için makyaj yapıyorum zaten

0

çoğu kadin bunu inkar etsede bence çoğunluk kendini hemcinslerinden daha güzel gözükmek için makyaj yaparlar .kadinin en büyük düşmani gene kadindir

0

kadınlar birbirini çok kıskanıyor nedense çözülemediii

1

kadın, kadının kurdudur diye bir laf vardır, bu konuyla oldukça alakalı. çoğu insan kendini iyi hissetmek için yaptığını söylese de eleştirilmekten korktuğu için yapıyorlar bunu.

0

biz kadınlar bakım yapmayı seviyoruz hem güzel görünmek için hem de bakım için bakımlı olmak yani kötü bir şey değil. makyaj yapabiliriz ,ama çok abartılı bir şekilde değil bazı kadınlar evet abartılı bir şekilde yapıyor. ama benim sadece sürdüğüm bir rimel var. o kadar yani sonuçta kadın dediğin kendisine bakması lazım kendini salmaması lazım bakımlı olması lazım, bu yüzden kendilerine bakıp makyaj yapıyoruz.

0

kadınlar bakımlı ve hoş görünmek için makyaj yaparlar. makyaj yapan kadın her zaman kendini daha rahat hisseder. kendini güzel hisseden kadın daha mutludur.

0

evet mesela kadın günlerini düşünün. bir tane erkek yok ama kadınlar en süslü en şık halleriyle giderler.

0

bu soruya cevabım yüzde yüz evettir :) baynlar bayanlara güzel görünmek için makyaj yapar .