0

karşımdaki insana hoş görünmek için kendi özelliklerinden vazgeçmem . çünkü ben kendim gibi olmaktan yanayım . karşımdaki insan beni nasıl tsnidiysa öyle sevmeli öğle beğenmeli ne o beni değiştirmek istemesi ne de ben onu değiştirmek ve ya kendimi değiştirmek durumunda kalmalıyım .

0

belki zamanında bir çoğumuzun farkında olarak veya olmayarak yaptığı bir hata bu. ne kadar değişirsek değişelim elbet bir gün belli sınırlarda kendimiz oluruz. çokta uzun zaman dayanabileceğimiz bir olay değil bu. öyle ya da böyle belirli sınırlarda, zamanla ya da yaşanan olaylarda kişi kendi özünü mutlaka ortaya çıkarır. o yüzden bunu yapmakta, yapanı anlamakta kesinlikle çok uzun sürmez. ve ben asla böyle bir şey yapmam. çünkü bu insanın önce kendisine sonrada karşısındakine yaptığı ve yapabileceği en büyük saygısızlıktır.

0

hayır kesinlikle kendi özelliğimi değiştirmezdim daha sonra insanın tepesine çıkarlar.sen artık kendin olmaktan çıkarsın bence hiç kime kendisinden taviz vermemelidir.

1

valla kardeşim kendimiz gibi olmak daha mantıklı. çünkü karakterimizden taviz verince , onun kölesi gibi oluruz. yani ufak tefek fedakarliklar yapılabilir ama daha fazlası bize zarar verebilir,
psikolojik anlamda.