0

normal olduklarını düşünmüyorum psikolojilerinin bozulmuştur sürekli dikkat çekmek isteyen ilgi bekleyen kişiler öyle

0

bizzatta kız arkaşımda hemen hemen her gezmemizde yaşadığım ve sinir olduğum olaylardan birisidir. arkadaş geziyoruz görüyoruz ne fotoğraf çekiyon bide elini yukarı kaldırıp dudak büzüyor tam delleniyorum. yanımızdan vatandaş geçiyor bize bakıyor cins cins. kızlar yapmayın bunu gözünüzü seveyim.

0

selfie sokakta gördüğümde kendimi tuhaf hissetmeme neden olan şey . birinin özel alanına izinsiz girmişim, çıplak görmüşüm gibi bir utanma duygusuna kapılıyorum. mecburen kafamı başka yöne çevirip yoluma devam ediyorum. ne bileyim birinin belirsiz bir şeye bakıp tuhaf yüz şekillerine bürünmesini izlemeyi evde ayna karşısında ağzımı gözümü yamultup kendi halime gülerken ki rezil durumuma benzetiyorum . aile fotoğraflarının sıcaklığını, içtenliğini kaybetmesine sebep oldu selfie denilen şey . şimdi her yerde kocaman kocaman kafalar, nerede çekildiği belli değil, kiminle olduğun belli değil. boğuyor fotoğraflar insanı. işin estetik kısmı zaten felaket, fotoğrafı çeken kocaman, arkadakiler uzakta, yanındakiler iki büklüm. hele bir de kalabalıksan kadraja girmek için birbirini ezenler, kavanozdaki turşu gibi sıkış tepiş. yeni bir çekim tekniği çıksa da kurtulsak, yoksa fotoğrafların ruhu tarihe gömülüp gidecekler yoksa .

1

tabii ki kendi hayatları ama bazen sürekli aynı yüzü görmek sıkıcı oluyor bizler için insan biraz özletmeli kendini

0

herkes istediğni yapabilir bence selfide ceker

0

anı yaşayamayan insanlar olarak değerlendiriyorum

0

gittiği her yerde fotoğraf çeken insanları itici buluyorum.

0

heryerde selfi çekinen insanlar anın tafını çıkarabilen insanlardır, ölümsüzleştirmeyi seven insanlardır fazlası abartı olduğunu düşünüyorum ama yeterli seviyede selfi çekinen insanlar abartıya kaçmamış insanlar tadında bırakanlardır

0

güzel tarihi yerlerde çekilmeli bence,sonuçta her zaman gidilen yerler değil,yada uzun zamandır fotoğraf çekilmediyse çekilebilir.
ama her gün elinde telefonla dolaşıp resim çeken tiki olmaya çalışırken, aslında komik olan kızların yaptığı çocukluk, şımarıklık yada bolluk dan ileri geliyor olabilir.

0

gittiği her yerde selfie çeken insanlar, bana göre anı yaşamayı bilmeyen insanlardır.
bu şekilde düşünürüm ama onların bu yaptığına karışmak haddime değildir.

0

herkesin kendi hayatı ister selfie çeker ister video