0

soru basina belki tam bilmiyorumda 1 kurus yapar bence cevaplarinda biz 1kurus deilde 3 kurus olsa en alt seviyede mukbel olur.

1

bence artırmıyor.resmen 3-5 kuruş veriyor.bununla bir senede 25tl toplayamayız

0

evet bende artmasını isterim açıkçası iyi olur.

0

zamanla çok ufak iyileştirme yapılarak artabilir, tabi büyümek için reklamların da çoğalması lazım ve bu durumda sitede bizde daha çok kazanabiliriz.zamanla herşey de yenilik getireceklerdir, siteyi cazip kılmak ve referansların genişliği için.

1

zaten kazancın sorulan sorulara verdiğin cevapların uzunluğuyla alakalı olarak değişmektedir. yani ne kadar uzun cevap o kadar çok kazanç. sorulan sorulara daha uzun cevaplar vermeye çalış o zaman göreceksin kazançlarının arttığını.

0

gelirleri arttıkça dağıttıkları miktarda artabilir

0

şuan artırılmasını istemeyince daha bu site yeni açıldı bizlerde destek olup ayakta tutmamız lazım zaten büyüyünce sorumani bunu arttırır sen gene fazla kazanırsın uzun cevaplar var bak nasıl artıyor gelirin ozaman görürsün bence kazançlar şuan çok iyi sorumani bildiğim kadarıyla cebinden ödüyor daha reklamlar yok ortada site yeni açıldı çünkü

0

bu platformda soru başına kazanırken fazla kazanmak istiyorsan cevaplayan kişinin uzun bir cevap vermesi gerekir neden mi diye soracak olurssan eğer çünkü sen ne kadar fazla bu sitede aktif kalırsan sorumanı de o kadar fazla kazanç sağlar o yüzden ne kadar uzun cevaplar verirsen senin sporu başına aldığın parada artar. soru soranda aynı şekilde sistemleri bu bence gayet akıllıca bir platform oluşturmuşlar. devamlı kazanç sağlıyorlar ve hiç bir zorluk yok kendileri yorulacağına diğer insanlar yoruluyor. bir nevi ticaret.

0

bana kalırsa biraz artar şimdilik epey cüzi fakat soru sormak daha cazip gibi görünüyor.

0

evet, site içerisinde reklamlar gösterilmeye başlandıktan sonra artırır elbet

1

yani 2 kuruş sanırım soru başına cevap yazmak daha mantıklı geliyor altınlı olanlara uzun cevap yazdikca daha çok mani kazanıyoruz bu arada on beş kuruşa kadar kazandım uzun yazınca kısa yazınca bir kuruş kazandım bazen cevap yazmak da hoş soru yazmak da sorular kısa olduğu için de düşük olabilir soru yazmak daha basit gibi geliyor bana cevaplar uzun olduğu için cevap yazmak daha zor

0

ne kadar çok aynı soruyu gördük, herhalde bir planı vardır.

0

şu anlık arttırmaz. çünkü yeni bir site ve yeni yeni reklam ve sponsor buluyor.

0

sorumani üye topladıkça soru başına verilen miktarı artırabilir.

1

beklmedeyiz , tüm yenilikleri de bekliyoruz , iyilestirmeler yapılmalı

0

biraz daha zaman ihtiyaç var hem yenilikler sağlanıyor hem olan sistem de gelişmeler yapılıyor bunun yanında yazar sayısının artması ve siteye reklam alınması lazım. site kazanmaya başlarsa biz de kazanırız diye ümit ediyoruz.

0

evet onun için fazla soru cevaplaman gerekir kardeşim

0

bence artırmalı artırmasını bekliyoruz hadi sorumani bi güzellik yap

0

ne kadar çok kazanırsa o kadar çok kampanya yapacaktır