0

günlük 1000 soru iyi bir sayı ama devamlı yapılabilecek bir hedef gibi gelmedi bana. öte yandan süreklilik arz ederse admin 5 kuruş olmasa bile bir miktar iyi bir ücret verebilir.

0

bence çok çok fazla çok fazla soru olması değilde cevapsız kalan soruları cevaplamak önemli burada önemli olan tek şey cevapsız hiçbir sorunun kalmaması.

0

kabul edilmez diye düşünüyorum yoksa kimse cevap vermez günde bin yada iki bin soru sorar olur biter ama bu platform bir soru soru ve cevap ver platformu cevap verene ihtiyaç vardır bide ben soru soramıyorum sadece cevap veriyorum beyin bedava modu nedir o moddan nasıl çıkılıcak

1

yani bu site sadece soru üstünde kurulmamış hem soru hem cevap üstünde kurulan bir sitedir yani herkes günde 1000 sorudan fazla sorabilir önemli olan soruları cevapsız bırakmamak şimdi ben soruları cevaplamam günde 2000 soruda sorabilirim her şeyden soru çıkartabilirim yani soru çok bulunur kolay bulunan bir şeydir ama önemli olan soru sorduğu zaman cevap da vermem çünkü cevap vermediğin zaman da birçok soru cevapsız kalıyor bu da hiç kimsenin hoşuna gitmiyor bence sitenin de hoşuna gitmiyor çünkü onun için beyin bedava modu geliyor onun için eğer bu yorumu okuyan arkadaşlar lütfen soru sorduğun zaman cevaplamayı da unutmayın çünkü ben her bir soru sordum da 2 soruya cevap verip öyle soru soruyorum ya da 3 cevap verip öyle soru soruyorum siz de böyle yapsanız hep beraber güzel kazançlar elde edebiliriz.

0

calla arkadasim 3000 soru sorsanda hic bir sey deismiyor sorularin farkli ama biraz guzel sorular sorun bence bu kadar abartmaya gerek yok bence ama soru sorsan 5 krs vermez cunku boyle olsaydi bile herkes 100 soru sorardi cunku

0

rossman kardeş benim profilime gir bak bakalım 1 tane soru 1 tanesine benziyor mu

0

burada sırf bin tane soru soracağım diye atasözlerini açar sorarım isimleri açar orarım diye düşünüyorsan aklından çıkar o düşünceleri. çünkü sadece atasözlerini peşpeşe soranlar, tarz değiştirip isim anlamlarını pespeşe soranlar (arka arkaya en az 50 soru sorulur mu bu şekilde) banlanıyorlar... önrmli olan kaliteli sorular sorup cevap aldırmak. yoksa burada herkes en az bin soru soracağım diyip bu teklifi ederdi sorumaniye... ve inan cevaplar sorulardan daha çok kazandırıyor. ama bazı yazarlar ne hikmetse(!) 60 cevabı doldurur doldurmaz soru sormaya başlıyor... limite ulaşman için 1250 soru sorman gerekiyor... bunu yapabilecek misin?

1

istersen 5000!!! soru sor yine de öyle bir şey olmaz. ayrıca şöyle bir sır vereyim sana peş peşe saçma ve birbirini tekrarlayan sorular sorulmasından da hiç hoşlanmazlar. bunu yerine sorulara mantıklı cevaplar verilmesini beklerler. soru yığılması olmaması adına da zaten beyin bedava modunu açarlar kimse soru soramaz.site de çok ve boş soru görmek isteselerdi zaten beyin bedava diye bir şey ortaya koymazlardı. mesela 1000 soruyu tamamlamadan eminim ki beyin bedava modu yeniden açılır.

0

abartmayın bence öyle birşey olsa herkes bunu teklif ederdi sorumaniye.