0

doğu anadolu güney anadolu güney bölgesi iç anadolu bölgesi kuzey bölgesi batı bölgesi marmara bolgesi

0

ülkemizin yedi bölgesi vardır.bunlar ege bölgesi ,akdeniz bölgesi,marmara bölgesi,karadeniz bölgesi,içanadolu bölgesi,güneydoğu anadolu bölgesi,doğuanadolu bölgesidir.

0

ege
marmara
karadeniz
akdeniz
iç anadolu
güneydoğu
doğu anadolu

1

sinir sistem sorumani her ne sıkıntı bana yaratmış olsan da inadına ama içimden iyi dileklerimle yazdıklarımı tekrar yazıyorum. türkiye 7 coğrafi bölgeye ayrılmıştır. marmara bölgesi, karadeniz bölgesi, doğu anadolu bölgesi, güney doğu anadolu bölgesi,akdeniz bölgesi,ege bölgesi ve iç anadolu bölgesi.. şimdi de bu cevap giderse avaz avaz bağıracağımmmmmmm.

1

yediye ayrılır.iç anadolu,karadeniz,ege,akdeniz,doğu anadolu,güneydoğu anadolu,marmara

2

şaka mı ya bu sistem yazdım cevabı gönder yapıyorum gitmiyor.. bir de uzun uzun yazmışım.. çok kızdım bu duruma sorumani çok..

1

karadeniz bölgesi, marmara, bölgesi, ege bölgesi, iç anadolu, bölgesi,akdeniz bölgesi, güneydoğu anadolu bölgesi ve doğu anadolu bölgesi

1

doğu anadolu bölgesi,güneydoğu bolgesi,iç anadolu bölgesi,marmara bölgesi,akdeniz bölgesi,karadeniz bölgesi ve ege bölgesidir.

1

marmara bölgesi
ege bölgesi
karadeniz bölgesi
akdeniz bölgesi

1

türkiye yedi coğrafi bölgeye ayrılmıştır.iç anadolu, doğu anadolu, karadeniz, akdeniz,ege bölgesi, güneydoğu anadolu bölgesi ve marmara bölgesidir.