0

evlenilebilir evlenip ayrılmış bir erkekle veya bir kadınla evlenilebilir niye evlenilmesin. kader yani illa herkesin evliliği sonuna kadar sürecek diye bir kaide yok ki. kadın evlendi ve adamdan her gün şiddet görüyor ve hakaretlere maruz kalıyor. o kadın sürekli bu işkenceyi çekmek zorunda değil ayrılabilir. daha sonra kendisini çok seven merhametli biriyle tanışabilir ve onunla evlenebilir. kimse ayrılmak için evlenmez zaten ama bazen olmuyor işler ters gidiyor ve evlilikler bitebiliyor. nasip kısmet meselesi her evliliğin sonuna kadar gitmesini herkes ister. ayrılmış bir kadınla da bir erkekle de uyum sağlanabiliyorsa ve kafa yapısı uyuşuyorsa evlenilebilir.

0

bu kişiye bağlı bir şey , eğer kafa yapısı uyuşuyorsa tabi ki olabilir.

0

neden evlenilmesin? bu soru bir hakaret gibi. yanlış bir seçim yapmış olabilir. dinimizde de böyle bir durum yasaklanmadı. tabii ki evlenilir.

1

ben böyle bir sorunun sorulmasına dahi üzüldüm şahsen. evlenmek de boşanmak da herkesin başına gelebilecek toplumsal gerçekler. boşandı diye bir kadının dışlanması, olumsuz yaklaşım sergilenmesi büyük haksızlık.

0

evlenmem bana göre hic evlenmemeli .

0

evlenilir neden evlenilmesin duyguları ölmemiştir sonuçta

0

bilmem o zamanın gelmesi lazım.