0

dünyada sadece ben kalsaydım öncelikle konuşmayı unutmamak için bol bol kitap okurdum sonrasında da hayatımı dewam ettirebilmek için çabalardım weee maymunlara konuşmayı öğretirdim neticede biz insanla çok benzer yönlerimiz war maymunlarla

0

dünyada tek kaldığımdan emin olana kadar başkalarını aramaya koyulurum :d

0

dünayada tek ben kalsam giderim en lüks dairede yaşarım. sonra giderim en güzel ve en pahalı bilgisayarlardan alırım.oyunlarda ve internette gezerim. sonra karnımız acıkacak ve en ünlü et lokantasına giderim hamburgerciler pizzacılara giderim döşerim evimin bir köşesine. ondan sonra bide altımıza araba lazım giderim en lüks arabalardan alırım. ve direk ordan avmye üstüme başıma her yakışanı alırdım ama fayda etmeyecek çünki dünyada kimse yok ve dünyanın heryerine giderim gezmedik yer kalmazdı. ama bir süreden sonra canımız sıkılacak hastalanabiliriz kimse bizi tedavi edemez ve bu yüzden bir yandanda dünyada tek başıma kalmak istemezdim.

0

dünya da tek ben kalmış olsam benim canım sıkılır benim ne işim var burada diye sorgularının kendimi . dünya da tek ben kalmış olsam bir süre keyfini çıkarmaya çalışırım . fakat bir keyif vereceğine de düşünmüyorum açıkçası genelde bende yok olmak isterdim . ben niye burdayım ki kimse yoksa diye tribe girebilirdim . depresyona girerdim hatta canım çok sıkılırdi

0

bi yandan iyi bi yandan kötü olurdu ama daha çok kötü olan yanları ağır basardi çünkü dünyada teksin sonuçta ne kadar özgür olsanda bazı durumlarda yalnız kalıyorsun ve hiç bilmediğin olaylarda ve hastalıklarla baş edebilmek oldukça zor olurdu yaşam şartlarına ayak uydurmak beni baya zorladı ve muhtemelen fazla yasamazdım.

0

dünyada tek ben kalsaydım eğer ne yapardım hiç bilmiyorum ama asla tek kalmayı istemezdim çünkü dünyada tek kalmak. bence kötü bir şey yani güzel bir durum değil insanın sevdiği yok bence hiç hoş bir durum değil yani asla tek kalmayı istemezdim insan tek başına ne yapabilir ki dünyada hiçbir şey yok alışveriş yapabileceğim bir yer yok tek başına yaşıyorum yemeklik bile alacağın hiç bir ortam yok yiyecek market hic birsey yok bence tek kalsam hayat benim icin biterdi galiba bir ortam yok yani şöyle düşündüğüm zaman akla mantığa sığacak bir şey degil yani hiç güzel bir durum değil bence her şeyden önce ailen yok kardeşim yok dertleş e bileceğin birisi yok tek yaşanır mı ya asla bana göre .

1

ı am legend filminin böyle bir konusu vardı. izlerken bile empati yaptığımda kendimi çok yalnız ve çaresiz hissetmiştim. onun için benim pek düşünmeyi tercih ettiğim ve hoşlandığım bir durum değil dünyada tek kalma fikri.

0

ozaman ne dünyü ne de ben işe yarardım, eğer böyle bişey olmuş olsayda çiftlaşecek bişeyler bulup çoğalmaya bakardım. yanlızlık allaha mahsus

0

dünyada tek ben kalsam intihar ederim. ya da belki başka birisi ya varsa diye arayışa girerim.

0

bunu geçen bir arkadaşla da sorduk birbirimize o dünya turuna çıkmak istiyormuş hazır ortalar da kimse yokken. bende mekke'ye gitmeyi çok isterdim. yürüyerekte olsa gidebililirdim nasıl olsa biri bana yolda birşey yapar korkusu olmamış olacak dünya da teksem.

1

canım sıkılır benim öyle , kimse olmazsa nasıl çekilir dünya

0

çok kötü bir fikir gibi geliyor.insan tek başına ne yapabilirki dünyada .birlikten kuvvet doğar diye bir söz yok yere denilmemistir.

0

her yeri gezerdim rahat rahat paraya da ihtiyacım olmazdı iyi olurdu bence.