0

demem herkesin gönlünden ne geçerse onu alsın daha kıymetli hatta almasa da olur dostlarımın varlığı yeter

0

açıkçası hiçbir zaman birine bana bunu al demem hiç de sevmem. bu konularda gururluyumdur genelde gururluyum gerçi. ne demek bana bunu al. bir insanın içinden geçmedikten sonra bana bir şey alması önemsiz yani. ben dedikten sonra bana ne alsa da boş. ayrıca emri vakiye ne gerek var belki o insanın alacak parası yok. eşime bile demem bana bunu hediye al diye sevmem öyle şeyler.

0

kesinlikle demem çünkü bunun yanlış olduğunu düşünüyorum çevremizdekiler bize yakışanı kendileri düsünüp bize herha ginir hediye alabilir yada bize gönüllerinden ne koparsa onu alabilir.insanlardan daha fazlasini beklemek yada onun gonlünden kopandan daha farklı bir şey istemek karşımızdakini de üzebilir.bu yüzden ne kadara yadavne değerde bir hediye ilduğu önemli değil önemli olan karşımızdakinin bizi düşünüp bize hediye almasi bizim için çaba göstermesidir.

0

yaş günü kutlaması son senelerde kızlarim sayesinde yapar olduk ama kim ne alırsa alsın benim için sorun olmaz. mühim olan anmak ,düşünmek almasalar bir öpücük ,bir çiçek dahi beni mutlu eder.

1

asla şuana kadar kimseden doğum günümde istediğim bir hediyeyi almasını istemedim. içlerinden ne geliyorsa onu alsınlar. almasalar bile hatırlayıp beni mutlu etseler bile yeter zaten. yani illaki bu güne kadar çok saçma sapan ya da ihtiyacım olmayan şeyleri hediye olarak aldım ama olsun yine sen bana şunu al diyemem. utanırım bir kere ayıp bence. :))

0

valla kardesim şuan 31 yaşına gireceğim için bana kimsenin bir şey alacağını sanmıyorum:)zaten kutlamam da ama esprisine .1 paket sigara isterim erkek kardeşimden o da alır mı bilmem tabi orası meçhul:)

1

hediye alacak kişiler kesinse yani o an çevremde kim varsa, saçma sapan şeylet almasındansa bir kitap adı verir ve almasını söylerim. başka da büyük hediye istemem ayıp olur. kim olursa olsun söylenmez.