1

bir tercih yapmam gerekiyorsa ailem ve eşim arasında zaten eşimle benim ailemdir annem babam hayatta olsaydı belki annem babamı seçebilirdim. ama şu anda annem babam hayatta olmadığına göre ve baba tarafı ailen ve eşim arasında kalsam tabii ki de eşimi seçerim sonuçta iyi günde kötü günde yanında olan eşimdir.

0

eşimi seçerdim.cunku evlatlarım var.onlar da benim ailem

0

tabiki ailemi seçerdim. biri sonradan gelmiş hayatıma , diğerleri de senelerdir bana bakmış büyütmüş yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş her şeye sahibim zaten. gönlüm zengin ruhum zengin.. o olmasa da olur benim için.. aile candır.gerisi yalan.

0

çok zor bir soru denebilir lakin hepimizin ailesini seçebileceğimizi biliyoruz

0

ailemi tercih ederim çünkü ailem tek bir tanedir yerine yenisini bulamam onları asla unutamam ama sevdiğim kişiyi bir süre sonra unutur belki yerine yeni bir kişiyi bulurum

0

aile tercih edilir bir aşk tekrar gelir sevgili tekrar bulunur eş nişanlı hepsi ama aileyi bir daha bulamazsınız.

0

ailemi seçerim tabii canım ben sevgili her yerde bulurum ama aile aslaaa

0

mutluluğumu, sevincimi, hayata giderek bağlanmamı isteyecek biri,bu tercihe zorlayacak soruyla karşıma gelemez ve hayatımı alt üst etme gibi bir lükse sahibi yok.benim iyiliğimi düşünen zaten böyle bir düşüncenin girdabına kapılmaz.sevdiğim, hastalıkta sağlıkta ömrümü onunla geçirmek, paylaşmak istediğim insan ile ailemi nasıl kıyas edebilirim.onun yeri ayrı, ailemin yeri ayrı.hayatımda birini arkamda bırakmak için, seçim yapmam asla.gönlüm,içim şu hayatta sızım sızım daha sızlanmasın diye, yeni yeni insanlarla,sevdiklerimle olan bağımı güçlü tutmak için,mutlu olmak için ayakta durmaya çalışıyorum.

0

beni büyüten emek veren ailemi seçerdim.en büyük sevgi emek verenedir.

0

ailemi seçme yönünde karar alacağımı düşünüyorum

0

aileyi böyle bir duruma sokmak bile hiç hoş bir durum değil bence ne kadar seversen sev ailenin yeri hep ayrı, seni çıkarsız seven tek kişilerdir aile.

0

beni böyle bir tercihe zorlayan sevgili, eminim benim mutluluğumu istemiyordur ve benim hayatımda zerre kadar değeri kalmaz, tabi ki ailemi seçerim tereddüt bile olmaz.

0

bir tercih yapmış olsaydım tabikide ailemi seçerdim. çünkü ailem ön planda gelir her zaman için.

1

ailemi seçerim ama onlara sevdiğimden vazgeçmek istemediğimi de belirtirim. ki; kendi yaşantımda böyle oldu. babam izin vermedi. ona bunu söyledim.. o da eşimi kendince araştırmış ve bir gün bana "gelsin istesinler" dedi.. hayat bu pes etmemek lazım.

0

ilk olarak neden böyle bi ikilem arasında bırakıldım ona bakardım. sorun her ne ise çözmeye çalışırdım çok çıkmaza düşersem de ailemi seçerdim

0

öncelik ile seçim yapamaya iten sorun her ne ise onu çözmeye çalışırım. haklı haksız tarafı analiz eder, gerekirse iki tarafı da seçmez kendi kabuğuma çekilirim. önceliğim sorunu çözmek daha sonra haklıyı bulup taraf olmak, en sonunda da orta yol bulamazsam iki tarafı da seçmem.

0

bu seçim çok zor olur ailem veya sevdiklerim arasında seçim yapamam ama eğer yaparsam kardesimi seçerim çünkü bu hayatta en çok sevdiğim dünya yi bile uğruna yikabilicegim kadar seviyorum kardesimi

0

ailemi seçerdim çünkü beni büyüten onlardır

1

ailemi tercih ederdim. çünkü ailem candır. sevgili yine yaparim.

0

o anki duruma bağlı ama sevdiğimi seçerdim galiba.